IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @189
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

So sebaistotou na pláž

Je čas jednoducho a zdravo schudnúť. www.news2channel.net

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Nočné videnie

Široký výber prístrojov 1. až 3. Gen. Dedal, Yukon, Dipol, ATN, Electrooptic www.nightvision.sk

Aky pouzivate antivirusovy program?

Zaslať odpoveď
Aky antivirusovy program pouzivate?

McAfee V7
1%
 1% [ 10 ]
Symantec Antivirus Corporate Edition
1%
 1% [ 9 ]
Norton Antivirus (Home Version)
4%
 4% [ 37 ]
Panda
1%
 1% [ 15 ]
eTrust
0%
 0% [ 2 ]
F-Prot
0%
 0% [ 0 ]
Kaspersky
7%
 7% [ 61 ]
EZ Antivirus
0%
 0% [ 3 ]
AVG
9%
 9% [ 80 ]
Avast!
17%
 17% [ 141 ]
F-Secure
0%
 0% [ 1 ]
Norman
0%
 0% [ 1 ]
Nod32
47%
 47% [ 387 ]
Active Virus Shield (AVS)
0%
 0% [ 7 ]
Avira
5%
 5% [ 45 ]
Microsoft Security Essentials
2%
 2% [ 19 ]
Celkom hlasov : 818

AutorSpráva
44mato44
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.08.2010

PríspevokZaslal: St 11.01.12 21:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Na pc aviru
Na Notebooku Microsoft security essentials
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: Po 09.04.12 18:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Testy najnovsich virusov (zero day) a detekcia roznych AV: www.shadowserver.org/wiki/pmwiki.php/AV/VirusDailyStats [Napr.: Avira - 7% / NOD32 - 49% / Symantex - 84%].

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.01.2012

PríspevokZaslal: Po 09.04.12 19:51Odpovedať s citátomNávrat hore

pozrite si recenzie od uzivatela languy99 na youtube. Myslim, ze uz otestoval asi vsetky antiviry roku 2012.
Najlepsie u neho dopadlo AVG IS 2012, Bitdefender TS 2012 a ani Kaspersky nesklamal.

Asi najlepsie pisane recenzie antivirakov su na strankach pcmag.com. Tip redaktora vyhral neprekvapivo Norton IS 2012 a na druhom mieste bol Webroot SecureAnywhere complete 2012.
Po osobnych skusenostiach je pre mna najlepsi Norton IS 2012.
Akutalne mam plnu 6 mesacnu verziu BitDefender Total Security 2012. Ma 2 velke chyby. Prvou je brutalne dlhy start systemu windows 7. Druhou je velmi dlhy "on demand scan". Inac pri praci s PC o nom ani neviem.

Ja osobne by som si nedal MSE. Vsetky recenzie mu davaju low rating. Behavioralnu detekciu ma takmer nulovu. Sice sa to nikde nepise, ale myslim, ze nema ani tu cloud detekciu

Ak by som mal uvazovat o free rieseni, tak potom by to vyhral Comodo IS + Norton DNS + AVG linkScanner.
Ked si comodo nastavite na defense+, je iba minimalna sanca, ze sa vam do PC dostane nejake svinstvo. Raz za cas mozno bude treba spustit comodo autorun analyzer a killswitch, ceknut ci tam neloaduje nejake nebezpecne procesy a ste v pohode
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Po 09.04.12 21:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Používam MSE už dva roky, ešte nikdy o sebe nedal vedieť a vírus som nemal žiaden. Verím tomu, že ak by som fungoval úplne bez AV, nedostanem žiaden vírus aj tak. No a potom sú ľudia, ktorí...slušne povedané, nemajú rozum a potrebujú program ktorý bude rozmýšlať za nich

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď