| Autor | Správa |
tinozv
 Užívateľ
 Založený: 27.03.2008 Príspevky: 310 Bydlisko: Zvolen
 | Zaslal: Ne 20.07.08 22:33 |   |
Áno rozumný návrh posťahuj si skúšobné verzie a sám zistíš čo ti najviac vyhovuje a čo je pre teba najvýhodnejšie. |
_________________ NOTEBOOK:Toshiba Portege R700/1C4 | |
  |
 |
Axwell
 Užívateľ
 Založený: 07.03.2007 Príspevky: 774
 | Zaslal: Ne 20.07.08 22:33 |   |
pri tvojom pc, kup si 1GB ram za smiesne peniaze, grafiku v pohode ak nehras hry ak hras hry tak potom sa oplati kupit novu, naformatuj HDD a znova nainstaluj Windows XP PRO na tom pc ti pojde XP jak dive ak kupis tu ramku, a tiez bios aby bol dobre nastaveny ale ja by som ho dal na default a potom nastavis co chces ale hlavne musis vsetkemu rozumiet aj po nainstalovani XP musis vediet ako ho vyladit, nastavit, ovladace, programy ktore su najlepsie, napr. ICQ6 je jeden velky magnet na viry, tam odporucam QIP a podobne, na www.stahuj.cz najdes tie najlepsie programy vzdy ako prve z hora. Ale ak nemas skusenosti a nevies co a ako, tak to radsej daj spravit niekomu skusenejsemu ktory vie ako ;-) |
| |
     |
 |
ferri222
 Užívateľ
 Založený: 21.04.2008 Príspevky: 106
 | Zaslal: Ne 20.07.08 22:53 |   |
Dakujem za reakcie.Prijmem aj dalsie postrehy a napady. |
| |
  |
 |
ac.milan
 Administrátor
 Založený: 17.04.2008 Príspevky: 11051 Bydlisko: Myjava Vek: 25
 | Zaslal: Ne 20.07.08 23:46 |   |
co na tom hravas,co ti seka,co na tom robievas? ked chces rady,tak aspon popis podrobny problem...je to uz starsi pocitac a ak drtis nove hry tak je jasne ze budu sekat,to uz inak ani nejde...a Vistu by to zrejme velmi tazko utiahlo a sekalo by to este viac. |
_________________ PC: Gigabyte GA-M52L-S3 / Athlon II X3 445 @ 3,1GHz / AM1 2x2GB DDR2 800 MHz / (RMA) Gigabyte HD7750 1GB OC@880MHz (RMA) / Seagate 7200.12 500GB / Creative Audigy SE / Fortron GP 350W 80+ / 24" BenQ G2420HDBL / Genius SP-HF1800A
NB: MSI M670X-091SK ( 2x1GB DDR2 667MHz ) | |
     |
 |
ferri222
 Užívateľ
 Založený: 21.04.2008 Príspevky: 106
 |
Moc na nom hry nehravam ale ked otvaram viac priecinkov tak my niekedy zamrzne.Prerabam filmy. |
| |
  |
 |
Axwell
 Užívateľ
 |
kup si tu ramku 1GB a preinstaluj pc ako som ti pisal. |
| |
     |
 |
dsljohn
 Užívateľ
 Založený: 31.08.2007 Príspevky: 1807 Bydlisko: Komárno
 | Zaslal: Po 21.07.08 11:00 |   |
tu ramku si fakt kup. ja som si tiež kupil a ide pocitac lepsie o mnoho lepsie.
a este taka poznamocko zamrzne ti to može byť aj kvoli prehratiu procesora. pozri sa aku mas teplotu na procesore. resp. ak si davno vysaval svoj comp alebo cistil od prachu tak odborucam trocha prefukať tie chladice. |
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať | |
      |
 |
Axwell
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 21.07.08 12:28 |   |
ano, pozri kolko ti vytazuje CPU ked sa ti zasekne pc. |
| |
     |
 |
KingTommy
 Skúsený užívateľ
 Založený: 11.03.2008 Príspevky: 4984 Bydlisko: Košice Vek: 21
 | Zaslal: St 06.08.08 22:31 |   |
Využijem túto tému na moju otázku. Oplatí sa mi kupovať Vistu Ultimate 64bit SK na klasické domáce používanie, sem tam práca v CAD-e Allplane a inak hry, surfovanie po nete a také klasické práce s PC (nič s grafikou ani videami ani ničím podobným) maximálne konvertovanie videa alebo úprava fotiek v photoshope. Alebo nato snáď bohato stačí Vista Home Premium 64bit SK? Ďakujem za odpovede.  |
| |
     |
 |
asusko
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 21.03.2008 Príspevky: 155
 | Zaslal: St 06.08.08 22:39 |   |
| Daron napísal: | | stiahni si aviru a nic nekupuj, je to free a je to dobry antivir... podla mojich skusenosti, a toho co som videl na 5 pc, je o veeela lepsi ako NOD |
to moze byt len tvoj nazor ze free antivir je lepsi ako ako plateny a uznavany antivir od ESET
KingTommy
s CAD vo viste x64 byvaju nehorazne problemy ak teda to vobec rozbehnes. |
| |
  |
 |
neutronmind
 Užívateľ
 Založený: 30.04.2008 Príspevky: 885
 | Zaslal: St 06.08.08 23:03 |   |
| KingTommy napísal: | Využijem túto tému na moju otázku. Oplatí sa mi kupovať Vistu Ultimate 64bit SK na klasické domáce používanie, sem tam práca v CAD-e Allplane a inak hry, surfovanie po nete a také klasické práce s PC (nič s grafikou ani videami ani ničím podobným) maximálne konvertovanie videa alebo úprava fotiek v photoshope. Alebo nato snáď bohato stačí Vista Home Premium 64bit SK? Ďakujem za odpovede.  |
Podla mojho nazoru nezbadas ziadny rozdiel medzi Ultimate a Premium.
ferri222 - Ako dlho mas uz ten harddisk? A kolko ma otacok? Kupou rychlejsieho a kvalitnejsieho HDD a pamate RAM by si taktiez zefektivnil pracu na PC.  |
| |
   |
 |
KingTommy
 Skúsený užívateľ
 Založený: 11.03.2008 Príspevky: 4984 Bydlisko: Košice Vek: 21
 |
asusko - Do kelu, to až tak? 64-bit potrebujem a aj CAD. Hm, no neviem, tak potom sotáva jediné, že budem pracovať na bratovom PC, ak to teda na mojom nerozbehám - on má XP 32-bit...
neutronmind - Ja som si pozeral taký graf na microsoft.com, že čo aká verzia obsahuje a Home chýbajú "len tri funkcie" oproti Ultimate. Tak teda neviem, je pravda, že Home je asi o polku lacnejší, ale zase mať všetko je mať všetko. Uvidím, ale asi sa rozhodnem pre ten Home...  |
| |
     |
 |
|