IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @166
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Sporte s úrokom až 2,5%

Splňte si svoje sny! Stačí sporiť 10 € mesačne. Presvedčte sa v SLSP. www.slsp.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Virtuálna kancelária BA

registračné sídlo, poštové služby, sekretárka, parkovanie - od 40 € www.companyhouse.eu

Smartfón + navigácia

Ponuka smartfónov za najlepšie ceny a k tomu navigácia zadarmo - Telekom. Telekom.sk

Aky ISP je najlepsi??

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
citizen
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.05.2009

PríspevokZaslal: Ut 28.07.09 9:20Odpovedať s citátomNávrat hore

NickVK napísal:
Vieš vôbec aký je rozdiel medzi FUP a obmedzeným internetom? A z kade máš, že každý ISP má FUP?

sorry.neviem.mozes napisat aby som vedel.
zase som niekde cital ze je to skryte obmedzenie aby sa moc nezatazoval prenos
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Draex
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.11.2008

PríspevokZaslal: Ut 28.07.09 9:35Odpovedať s citátomNávrat hore

T-com, Swan, Slovanet... FUP nemaju, maju len agregáciu 1:51 tzn. keď mám rýchlosť 1,5 mbit/s najnižšia rýchlosť akú môžem mať je 1,5 / 51. Samozrejme je to len teoretické a nastalo by to v prípade že by 51 užívateľov (ktorý sú pripojení na jednej linke) v 1 sekunde robilo niečo s netom. V praxi (T-com mi povedal, že) keby to išlo pod 1 mbit/s už s tým niečo robia.

Link na blog v profile
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
citizen
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.05.2009

PríspevokZaslal: Ut 28.07.09 9:46Odpovedať s citátomNávrat hore

ono aspon u fibernetu je to takto.
"neobmedzeny" cize kazdy uzivatel ma na mesiac 100 GB s tym ze kebyze to niekto presvihne tak sa nic nedeje lebo zase iny uzivatel presvihol len 20 takze 80 je na prerozdelenie inym.to su veci ktore sa nevravia myslim ze to vam nepovie len tak barskto
Peterkal
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.02.2008

PríspevokZaslal: Št 13.08.09 20:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Uz som si vybral.... dufam ze dobre... len mam urcite nejasnosti...

Ten net je od SWAN-u

kód:
http://www.swan.sk/swan/index.php?id=14

konkretne

FLAT Home* Modem 2048/256 1:40 (10,00) 11,90

jedine nie som si isti v agregacii ci to bude aspon pouzitelne pri max zatazi... ked kazdy (40 ludi) netuje tak sa mi rychlost o 80% neznizi na nieco nehorazne...

ci budem mat aspon dinamicku IP adresu.... a aka bude maximalna rychlost ...

PLS kto ma z tymto pripojenim skusenosti poradte mi...

PS.: Pytal som sa zak. linky a povedali ze FUP nemaju...
tlacitko Enter
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.05.2007

PríspevokZaslal: Št 13.08.09 23:14Odpovedať s citátomNávrat hore

swan nepoznam, ale pytas sa aka bude max rychlost, takze max rychlost ktoru mozes dosiahnut bude 2048, pri niektorych poskytovateloch o nieco vyssia, ale je to skor vynimkou...
kedze nie je FUP tak sa moze stat ze 40 ludi tu linku zatazi, ci to budes citit sa neda povedat, treba skusit alebo nech povie niekto kto ma od swanu
na zakaznickej linke ti aj urcite povedia aku budes mat adresu, skor je ale podstatne ci mas verejnu, nie ci mas dynamicku
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Draex
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.11.2008

PríspevokZaslal: Po 17.08.09 9:02Odpovedať s citátomNávrat hore

imho maju stare udaje, ta agregacia je 1:51 a u kazdeho ISP co ma kable od t-comu

a aj pri kazdom programe

Link na blog v profile
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď