IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @094
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sídlo spoločnosti od 40 €

prestížna adresa, zasadačky, pošta, sekretárka, recepcia, parkovanie www.companyhouse.eu

Rekreačný dom Pod Kostolom

Ideálne miesto pre rodinné dovolenky v nádhernom prostredí Liptovské Revúce. www.chata-revuce.sk

Ubytovanie, hotel, penzión

Dovolenka na Slovensku od nás pre vás Vysoké Tatry, Nízke Tatry, Donovaly, SK www.aplend.com

Termálne kúpele Slovensko

Nové Wellness v Dunajské Strede Apartmán Nika od 10 Eur. www.ubytovaniedunajskastreda.sk

Ako ste stratili hmostnosť.

Zistite jej tajomstvo pre dokonalé telo. Môžete dosiahnuť tieto výsledky tiež. www.janinblog.com

Ako zvýšiť Google PageRank?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
arnysimilar
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.02.2011

PríspevokZaslal: Št 10.02.11 15:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Môžete mi poradiť, čo spraviť preto, aby som si zvýšil google pagerank?
Pre mňa sú dôležité kľúčové slová: Podhajska, ubytovanie Podhajska. Moja stránka: http://www.podhajska1.sk
Na mojej stránke tiež prevádzkujem blog .. nemá s mojim biznisiom nič spoločné. Pomáha návštevnosť blogu aj mojej komerčnej stránke? Adresa blogu: http://www.podhajska1.sk/blog/
Ďakujem za info a rady (som začiatočník).
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Št 10.02.11 19:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Čiže tebe ide iba o zvýšenie PageRanku, hej? Umiestnenie vo vyhľadávačoch pre teba nie je podstatné?

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
arnysimilar
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.02.2011

PríspevokZaslal: Št 10.02.11 22:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Však to jedno s druhým súvisí, nie? Kedysi som bol na frázu "ubytovanie podhajska" na 3. mieste .. teraz nie som v prvej diesiatke. A na "Podhajska" som bol na prvej strane, teraz som na štvrtej.

Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Št 10.02.11 22:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Súvisí to len čiastočne. Na vysoký PageRank ti stačí dostatočné množstvo odkazov zo stránok s vysokým PageRankom. Na umiestnenie na určité kľúčové slovo musíš stránku optimalizovať na to slovo. A to je trochu zložitejšie, pre začiatok si skús niečo o tom prečítať.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď