|
 | | |
| Autor | Správa |
ja-kub-o
 Užívateľ
 Založený: 11.10.2011 Príspevky: 2
 | Zaslal: Ut 11.10.11 17:20 |   |
dobry den, kupil som si nasledovne zariadenie | kód: | | http://www.dealextreme.com/p/remote-control-light-switch-82747 | avsak manual mi dosiel v cinstine na zariadeni je vsak schema, viete mi niekto pomoct so zapojenim??? dik
 |
| |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9873 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Ut 11.10.11 17:37 |   |
ak schema odpoveda rozmiestneniu vstupov a vystupov, predstavujem si to asi takto
v tom pripade biely vodic - antena, modry vodic - faza na ziarovke, jeden z ciernych vodicov - stredny pracovny vodic na ziarovke [nulak], druhy z ciernych vodicov - stredny pracovny vodic na zasuvke, cerveny vodic - faza v zasuvke (pri normalne orietnovanej zasuvke - kolik hore, je faza vlavo) sudim podla obrazka kde je detail na nalepku na cervenom vodici - link to "L" ci co to tam je
ale po cinsky neviem takze je to cista dedukcia samozrejme nepreberam ziadne nasledky ani pripadnu ujmu na zdravi v dosledku nespravnej manipulacie so zariadenim a elektrickou sietou - vsetko robis na vlastne triko
#cinania podla tohto nemaju vobec pojem o farebnom znaceni vodicov v striedavej sustave |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme
Naposledy upravil killer dňa Ut 11.10.11 18:22, celkom upravené 1 krát. | |
    |
 |
ja-kub-o
 Užívateľ
 Založený: 11.10.2011 Príspevky: 2
 | Zaslal: Ut 11.10.11 18:21 |   |
|
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |