IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @934
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

Paušál Podľa seba Naj

Smartfóny za najlepšie ceny na trhu plus k tomu navigácia pre celú Európu zadarmo Telekom.sk

Aj ty si hokejový odborník?

Neseď iba pred televízorom a dokáž s vlastným tímom, že na to máš. www.hrajhokej.sk

Nepomáhajú Vám lieky?

Pomôžte vášmu telu v boji s ochorením. Odstráňte jedy z vášho organizmu. www.detoxipan.sk

Potrebujete peniaze?

Využite našu rýchlu pôžičku a súťažte o auto ŠKODA Fabia ! www.proficredit.sk

ako zapnem subofer ????

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
djfreeman
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.09.2008

PríspevokZaslal: Ut 09.09.08 13:24Odpovedať s citátomNávrat hore

caute ..mam repro CANYON a knim subofer ..a mam integrovanu zvukovku SOUND MAX AUDIO ...neviem ako si mozem nadstavit bass boo aby mi to basovalo ..ked som mal stary pc tak v nom som mal zvukovku soundblasterku a v nej bola moznost v control panely .nadstavit aj subofer .bass boo a krasne to basovalo .ale tato integrovana zvukovka asi nepodporuje subofer .neviete niekto poradit ???? akosa to da nadstavit ??? ci sa neda stiahnut nejaky driver alebo nejaky control panel kde by to bolo mozne nadstavit ..vopred dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: Ut 09.09.08 14:43Odpovedať s citátomNávrat hore

sak zapojis to vsetko do toho "zeleneho" vstupu, a potom ti to na control panely v reprach nastavis...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.09.2008

PríspevokZaslal: Ut 09.09.08 15:10Odpovedať s citátomNávrat hore

ale ja nemam od suboferu ziadny kabel uz ..mne sa 2 repro zapajaju do suboferu a vac nic ..a vravim ..ten bass boo sa mi dal nadstavovat v iba v sounblaster control paneluy a tuto neviem kde sa to da nadstyavit ????? niekde vo zvukoch vyndovse alebo ako

GIGABYTE Z68X-UD3P-B3|INTEL Core i5-2500K - NOCTUA NH-U12P SE2|Gigabyte R585OC|KINGSTON 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX XMP X2 Grey Series|SAMSUNG HD322HJ ATA Device (320GB)|CORSAIR HX520|FRACTAL Define R3 Silver Arrow|M-Audio Fast Track Pro|SONY SRS-ZP1000
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 09.09.08 15:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Ty sa miesto zapajania subaku vrat do skoly do druheho rocnika na gramatiku....vole to sa neda citat ten tvoj paskvil....

A k veci - pokial ma subak na sebe nejake ovladania vysok/basov, nastav si to tam. Ak nema (ma iba volume apod.) a v ovladacoch na zvukovku nieje tiez nic, tak to nenastavis. Musis si potom vo winampe (alebo uz aky soft pouzivas na prehravanie hudby) nastavit viac basov v ekvalizeri.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: Ut 09.09.08 15:34Odpovedať s citátomNávrat hore

trtak ako pise shiro.....

Zaslať odpoveď