IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @933
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

PZP Genertel

Garantovaná najnižšia cena PZP! Získajte PZP o 5% lacnejšie! Iba do 31.5 www.genertel.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Bolia Vás kĺby, svaly, šlachy?

Máte reumu alebo iné podobné ochorenie? DetoxiPan - overený japonský produkt. www.detoxipan.sk

Dostaň sa cez leto do formy.

10000 už stratili hmotnosť s Açaí na Slovensku. Môžete to urobiť tiež. www.janinblog.com

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Ako zálohovať údaje z exteráku kt. nečíta žiadny PC?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Milanese
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2009

PríspevokZaslal: Pi 05.11.10 21:44Odpovedať s citátomNávrat hore

a je pripojený správne?..aj napájanie?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
stiffy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.04.2010
Vek: 16

PríspevokZaslal: Pi 05.11.10 21:47Odpovedať s citátomNávrat hore

áno bolo to správne pripojené.... SATA do dosky, a SATA zo zdroja do toho disku... káble som odpojil s mechaniky a zapojil ich do HDD a HDD nenasiel windows, tak som to odpojil a zase pripojil mechaniku...

// a o akom napájaní hovoríš?

Acer 5742G: l CPU: Intel i3 380M 2,53Ghz l RAM: 4GB DDR3l VGA: Nvidia GT 540m 1GB GDDR3 l HDD: 640GB l DVD-RW: Sony optiarc l Cooling Thermaltake CLN0015 Massive 23 LX l Mouse Gigabyte laser 6880 black
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: Pi 05.11.10 21:51Odpovedať s citátomNávrat hore

stiffy napísal:
ok, uz to mam rozobrate uz len najst to sata/ata pripojenie...

// už ho mám pripojený v PC, no ani nevybruje ani ho nenačíta, ani ho nenájde cez soft comi doporucil pistuk... čiže je asi po ňom, a nedá sa už nič robiť???
riesenie vzdy je, su na to firmy, ale ak tam niesu velmi velmi cenne data, tak ti to za tie peniaze nestoji

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
stiffy
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 05.11.10 21:57Odpovedať s citátomNávrat hore

ale také vytiahnutie dát kolko môže stáť? foter si myslí že ten disk som odpálil, takže by som to musel asi cvakať ja a určite to nikto za 20€ nespraví....
// a ak by z neho dotyčná firma vytiahla údaje dokázala by ho teda aj spojazdniť? ak hej tak by aj fotrík niečo isto dal, lebo aj tak by musel dať na novy externy HDD...

Acer 5742G: l CPU: Intel i3 380M 2,53Ghz l RAM: 4GB DDR3l VGA: Nvidia GT 540m 1GB GDDR3 l HDD: 640GB l DVD-RW: Sony optiarc l Cooling Thermaltake CLN0015 Massive 23 LX l Mouse Gigabyte laser 6880 black
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: Pi 05.11.10 22:00Odpovedať s citátomNávrat hore

ten HDD ti nespojazdnia, ale udaje (ak su neposkodene) mozu dostat von...kolko to stoji neviem, ale viem, ze sa to beznemu uzivatelovi neolati a ti co maju na HDD nieco dolezite, to vacsinou maju zalohovane

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
stiffy
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 05.11.10 22:06Odpovedať s citátomNávrat hore

no, práveže sa otec spoliehal na to že všetky dôležité údaje bude mať na tom externom disku... má ho skoro 2 roky a sú na ňom všetky rodinéé fotky z posledných hádam 5-8rokov, čiže pre rodičov velmi dôležité... otec má notebook v ktorom má firemné veci, čiže naň si tie fotky nedával(BTW šak ani od novoty NB nemá spravené recovery -NB ma skoro 2 roky )

// a nevieš apoň nejakú firmu doporučiť kde takéto zálohovanie dát vykonávajú ??

No našiel som to na pccku za 20€čiže akurát môj limit...

lolototo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.10.2010

PríspevokZaslal: Po 03.01.11 23:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Trošku sa pripojím. rovnaký problém na 1T Toshiba.S rozdielom že po pripojení na PC alebo notebook,počutelne roztáča mechaniku,ale windovs nereaguje...ani v správcovi...
Lenže je v záruke,rozobrať ho nemôžem ak ho chcem reklamovať.Existuje iný spôsob?
ďakujem
Zaslať odpoveď