IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @912
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Aj ty si hokejový odborník?

Neseď iba pred televízorom a dokáž s vlastným tímom, že na to máš. www.hrajhokej.sk

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Plaťte iba za klik

Efektívna internetová reklama. Zaregistrujte sa a presvedčte sa. www.etarget.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Autoškola Janský Čadca

dobrý prístup inštruktorov a kvalitná výučba v Čadci facebook autoskolajansky

Ako vypnut windows media center vo Viste

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jozinecko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.08.2007

PríspevokZaslal: St 20.02.08 23:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte,
Prosim neviete niekto ako je mozne vo VIste ultimate odstranit media center resp. nahradit ho media portalom?
Kedze media center nema ziadne rozumne rozsirenia, v porovnani s media portalom, chcem aby sa namiesto neho spustal on. Lebo som si kupil ovladacku trust a je na nej to windows tlacitko, ktore po zatlaceni mi zapne media center, no casto sa mi stava ze nechtiac ho stlacim a potom uz nejde len media portal ale aj media center.
Najlepsie by boloo keby sa iba odkaz na spustenie dal nahradit odkazom k media portalu, kedze sa toto tlacitko vyuziva aj na rychli skok nma uvodnu obrazovku.

Velmi pekne dakujem za pomoc
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Št 21.02.08 1:57Odpovedať s citátomNávrat hore

noo, pokial si odvazny mozes zacat prepisovat tych zopar tisic zaznamov v registroch

Inak vyskusaj mediacenter odinstalovat cez pridat-odobrat sucasti systemu, alebo nepouzivaj to tlacitko...

Taketo dialkace vacsinou totiz funguju ako multimadialne klavesnice co nemaju nijaky soft na nastavovanie akcii ich special tlacitok - natvrdo je to spravene tak, ze po stlaceni gombika sa ti spusti napr. windows media player, ale nenastavis tam winamp apod.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: Št 21.02.08 10:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Nepomohlo by vypnutie Windows Media Center sluzieb? Aj ked Windows dokaze spustit sluzby, aj ked su zablokovane, ale za pokus to stoji.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 23.02.08 1:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, Dakujem za pomoc, ale stacilo by mi aj len zmazat spustaci subor k media centru, lenze to mi nedovoli.
Aj ked asi najlepsie by bolo uplne odinstalovat, no viem ze prehladavat registre je nerealne, no v priradeni programov mi taktiez nic nedovoli zmenit.
jozinecko
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 23.02.08 3:10Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte, tak zahada vyriesena, aj ked uplne necista a neuveritelne lamacka, no pre zaciatok=)
priradime si rolu vlastnika suborov v zlozke ehome vo windowse, potom si upravime administratorske prava a mozeme napriklad zmazat alebo nahradit subor edshel inym mini programikom co bude spustat nas uzasny media portal=)))

a tu je nieco o priradeni role vlastnika: http://www.mojevista.cz/role-administrator-windows-vista-nastaveni-prav-vlastnik
Zaslať odpoveď