IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @877
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Investuje do budúcnosti

s fondom Náš prvý realitný od PPSS Navyše súťažte o smartfón do 30.6. www.penzijna.sk

Diéta - stojí to za to?

Aký je najúčinnejší spôsob zbaviť sa nadváhy? Tipy na chudnutie www.news2channel.net

Predaj Lacných DVD, Blu-ray

Predaj lacné DVD v kartóne / od 1 € Filmové novinky na DVD, Blu-ray www.dvdlipa.sk

Zavlažovacie systémy

Moderné závlahové systémy Gardena. Ľahká obsluha, vysoká spoľahlivosť. www.gardena.sk

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

AKO SPOJIT 2 VIDEO SUBORY VO VIRTUAL DUBe ?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Richi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.01.2007

PríspevokZaslal: Pi 12.01.07 17:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Potrebujem vediet návod ako spojit dva videosubory v programe Virtual Dub, diki za rady.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
lamich
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: Ne 14.01.07 11:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak je to DivX, pôjde to ľahko. Predpokladám, že všetky tri časti filmu boli rovnako nastavené (rozmer, druh kompresie...). Ak nie, program vás okríkne. Stiahnite si Virtual Dub z adresy http://www.virtualdub.org/. Je pomerne malý. Spustite ho, neinštaluje sa.

Nastavte v menu Video: Direct stream copy, to isté v menu Audio. Tým zaistíte, že sa skopíruje digitálna kópia materiálu bez strát spôsobených rekompresiou.

V menu File teraz otvorte prvé video. Len čo ho tam máte, z menu File zvoľte Append AVI segment. Pridáte tak druhú časť a rovnakým postupom aj tretiu časť filmu. Teraz máte vo Virtual Dube celý film a môžete ho uložiť cez voľbu Save AVI z menu File.

Pred začiatkom práce ešte skontrolujte túto maličkosť: Virtual Dub nedoplní sám koncovku, ak v menu Tools nie je zaškrtnuté, aby to spravil, ako sa patrí.

Uložený, spojený film si pozrite, a ak je v poriadku, pôvodné súbory môžete vymazať.

Napísal © Miro Veselý 16.07.2001
bolo to na jeho stranke ale ju zrusil
pato
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 06.02.07 19:54Odpovedať s citátomNávrat hore

hm mám dva avi súbory a potreboval by som ich spojiť skúšal som to podľa tohto návodu natiahol som prvý avi súbor do virt.dubu a keď som chcel pridať druhý tak mi to už nešlo pretože voľba pridať ďalší avi súbor nie je vysvietená -aktívna neviem kde robím chybu.poradí mi niekto ?
01peto01
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.02.2007

PríspevokZaslal: Ne 18.02.07 11:48Odpovedať s citátomNávrat hore

možem suhlasiť, skušal som to a funguje to, 1,5GB film mi spojilo za 3 minuty bez straty kvality. vivat virtualdub
Myscho22
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.03.2007

PríspevokZaslal: Št 08.03.07 12:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviete dakto ako sa da spojit audio a video do jedneho?? pls help
lamich
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 17.04.07 21:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Myscho22 napísal:
Neviete dakto ako sa da spojit audio a video do jedneho?? pls help

nato ti posluzi NAN dub
seejey
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2007

PríspevokZaslal: So 02.06.07 19:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam problem pri spajani suborov.
Potrebujem spojit video rozdelene na 3 casti. Po ich spojeni sa v oblasti, kde je uz 2. a 3. cast video rozchadza s audiom (out of sync.). Rozsinchronizovanie je sice jemne (nie vacsie ako sekunda a ak sa nemilim, tak konstantne, alebo som jeho zvysovanie nespozoroval), ale otravne a vysledok je nepozeratelny.
Skusal som aj spojit najskor 1. a 2. cast ale uz aj po tomto spojeni sa vyskytol uvedeny problem.

Este info o videu. Je to Xvid s AC3 zvukom (48000Hz 448 kb/s tot , 6 chnls (3/2 .1) CBR).

Pomoze mi s tymto niekto? dost surne by som to potreboval
Martinspeed
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.04.2007

PríspevokZaslal: So 16.06.07 15:46Odpovedať s citátomNávrat hore

tak toto funguje len pri avickach mne to pri Xvidoch pise chybu chcel som spojit jeden film ktory bol na dvoch diskoch a neslo
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Ne 17.06.07 0:18Odpovedať s citátomNávrat hore

A Xvid nie je avi-čko? AVI je "kontajner", ktorý obsahuje audio a video kódované nejakým kodekom, čiže aj xvidom - ak ti to nejde, pravdepodobne bude niečo s kodekom čo máš v počítači.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
seejey
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2007

PríspevokZaslal: Ne 17.06.07 3:39Odpovedať s citátomNávrat hore

No neviem. Jednoducho na inych suboroch mi to ide v pohode. Len pri tomto jednom pripade ani za pana.
Martinspeed
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.06.07 17:24Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy napísal:
A Xvid nie je avi-čko? AVI je "kontajner", ktorý obsahuje audio a video kódované nejakým kodekom, čiže aj xvidom - ak ti to nejde, pravdepodobne bude niečo s kodekom čo máš v počítači.

tak to tazko, kodeky mam najnovsie, skor bude nieco s tym lamichovym navodom a tym mizernym freewarom
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: Ne 17.06.07 21:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Ten mizerný freeware používam ešte od čias, kedy vás tu polovica ani len netušila, čo to je počítač.
Najnovšie kodeky != najlepšie a najfunkčnejšie kodeky.
Všetkým to funguje, len tebe nie, to je záhada... staví sa, že máš All in one kodekpack. A ani neviem, čo ti to vypisuje za chybu, takže tiež môžem len hádať.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Martinspeed
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 18.06.07 16:22Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy napísal:
Ten mizerný freeware používam ešte od čias, kedy vás tu polovica ani len netušila, čo to je počítač.
Najnovšie kodeky != najlepšie a najfunkčnejšie kodeky.
Všetkým to funguje, len tebe nie, to je záhada... staví sa, že máš All in one kodekpack. A ani neviem, čo ti to vypisuje za chybu, takže tiež môžem len hádať.

Heh no to si ma pobavil, ja na upravu videa pouzivam ovela prepracovanejsie nastroje ako je VirtualDub, ten prog poznam iba z pocutia a je to sitny freeware lebo ani poriadne nevie strihat som skusal jedno avicko a zvuk sa rozchadzal s obrazom takze to mozes poznat aj od 19-teho storocia a este k tomu nema ani poriadny install. Pre tvoju informovanost nemam kodeky all in one mam ACE Megacodecs ak poznas
shaggy
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: Po 18.06.07 18:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Ehm, len pre tvoju informáciu - to, že ti vo VirtualDube nejde strihať, rozchádza sa ti zvuk s obrazom... to nie je chyba programu, to je chyba medzi stoličkou a počítačom. Si uvedom, že robiť video nie je napísať list vo worde, musíš aj niečo vedieť.
Áno, VirtualDub nie je príliš user-friendly, ale je maximálne schopný nástroj pre tých, čo s ním vedia robiť.

ACE megacodecs, alebo All in one, ako vravia kolegovia Česi - Prašť jak uhoď.

Ináč, to že nemá poriadnu inštaláciu, tak toto ma dostalo, dnes som sa už zasmial na jednej volovine, ale toto ju prekonáva x krát. Čo ty potrebuješ? Softvér, čo vie robiť s videom, alebo kvalitný inštalátor? Ja som zatiaľ nemal problém s rozbalením jedného zip súboru. Ale ak ty máš s tým problémy, napíš, poradím ti. Po roku sa to možno naučíš (a trúfneš si aj na .rar)
lamich
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 22.06.07 21:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Martinspeed napísal:
tak toto funguje len pri avickach mne to pri Xvidoch pise chybu chcel som spojit jeden film ktory bol na dvoch diskoch a neslo

malo miesta na disku,ak to nema kam ulozit,a obsluha pc je mizerna,tak to nespoji ani by si ako prosil
Zaslať odpoveď