| Autor | Správa |
lamich
 Užívateľ
 Založený: 14.01.2007 Príspevky: 8 Bydlisko: KSC-THC
 | Zaslal: Pi 22.06.07 21:59 |   |
| seejey napísal: | Mam problem pri spajani suborov.
Potrebujem spojit video rozdelene na 3 casti. Po ich spojeni sa v oblasti, kde je uz 2. a 3. cast video rozchadza s audiom (out of sync.). Rozsinchronizovanie je sice jemne (nie vacsie ako sekunda a ak sa nemilim, tak konstantne, alebo som jeho zvysovanie nespozoroval), ale otravne a vysledok je nepozeratelny.
Skusal som aj spojit najskor 1. a 2. cast ale uz aj po tomto spojeni sa vyskytol uvedeny problem.
Este info o videu. Je to Xvid s AC3 zvukom (48000Hz 448 kb/s tot , 6 chnls (3/2 .1) CBR).
Pomoze mi s tymto niekto? dost surne by som to potreboval |
neviem ako jeto s AC3 zvukom,ale na wav a mp3 pouzivam Audio Audition natiahnem do neho filmovu stopu,upravim a postriham zvuk,exportujem zvuk a pripojim ho k filmu vNANdube.  |
| |
  |
 |
Martinspeed
 Užívateľ
 Založený: 06.04.2007 Príspevky: 21 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Pi 26.10.07 23:30 |   |
| shaggy napísal: | Ehm, len pre tvoju informáciu - to, že ti vo VirtualDube nejde strihať, rozchádza sa ti zvuk s obrazom... to nie je chyba programu, to je chyba medzi stoličkou a počítačom. Si uvedom, že robiť video nie je napísať list vo worde, musíš aj niečo vedieť.
Áno, VirtualDub nie je príliš user-friendly, ale je maximálne schopný nástroj pre tých, čo s ním vedia robiť.
ACE megacodecs, alebo All in one, ako vravia kolegovia Česi - Prašť jak uhoď.
Ináč, to že nemá poriadnu inštaláciu, tak toto ma dostalo, dnes som sa už zasmial na jednej volovine, ale toto ju prekonáva x krát. Čo ty potrebuješ? Softvér, čo vie robiť s videom, alebo kvalitný inštalátor? Ja som zatiaľ nemal problém s rozbalením jedného zip súboru. Ale ak ty máš s tým problémy, napíš, poradím ti. Po roku sa to možno naučíš (a trúfneš si aj na .rar)  |
omg...kolko mas rokov tipujem tak 13  |
| |
    |
 |
Toxin_SK
 Užívateľ
 Založený: 28.08.2006 Príspevky: 566 Bydlisko: Čierny Balog
 | Zaslal: So 27.10.07 16:10 |   |
shaggy ma pravdu
Martinspeed ked nevies z nejakym programom ani pracovat tak ho nehodnot, iba sa tu zhadzujes |
_________________ Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17 | |
    |
 |
Martinspeed
 Užívateľ
 Založený: 06.04.2007 Príspevky: 21 Bydlisko: Bratislava
 |
| Toxin_SK napísal: | shaggy ma pravdu
Martinspeed ked nevies z nejakym programom ani pracovat tak ho nehodnot, iba sa tu zhadzujes |
nezhadzoval by som ho keby vedel spojit XVID ale pri vlozeni mi pise chybovu hlasku, a robim vsetko podla navodu takze sa tu nerob aj s tvojim lolovym kamosom mudri hej?  |
| |
    |
 |
neopagan
 Užívateľ
 Založený: 07.08.2006 Príspevky: 681
 | Zaslal: Ne 03.02.08 11:02 |   |
No ja som spojil dve .avi vo VirtualDube, ale na prvych snimkoch filmu mi vypisalo WARNING: NOTHING TO OUTPUT BFRAME DECODER LAG.
Napriek tomu mi to spojilo a ulozilo bez problemov a funguje to. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|