IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @877
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Pridaj sa a vyhraj iPad

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Zarobte si vyplnením ankety na internete www.marketagent.com

Akcia na zvieracie potreby

Bezkonkurenčné ceny a Doprava Zdarma! Potreby pre psov, mačky, vtáky i plazy. www.zoofast.sk

Festival Doda Šošoku

S otvorením kúpeľnej sezóny. Piešťany 1. - 10. 6. 2012. www.jazzpiestany.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

AKO SPOJIT 2 VIDEO SUBORY VO VIRTUAL DUBe ?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
lamich
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: Pi 22.06.07 21:59Odpovedať s citátomNávrat hore

seejey napísal:
Mam problem pri spajani suborov.
Potrebujem spojit video rozdelene na 3 casti. Po ich spojeni sa v oblasti, kde je uz 2. a 3. cast video rozchadza s audiom (out of sync.). Rozsinchronizovanie je sice jemne (nie vacsie ako sekunda a ak sa nemilim, tak konstantne, alebo som jeho zvysovanie nespozoroval), ale otravne a vysledok je nepozeratelny.
Skusal som aj spojit najskor 1. a 2. cast ale uz aj po tomto spojeni sa vyskytol uvedeny problem.

Este info o videu. Je to Xvid s AC3 zvukom (48000Hz 448 kb/s tot , 6 chnls (3/2 .1) CBR).

Pomoze mi s tymto niekto? dost surne by som to potreboval

neviem ako jeto s AC3 zvukom,ale na wav a mp3 pouzivam Audio Audition natiahnem do neho filmovu stopu,upravim a postriham zvuk,exportujem zvuk a pripojim ho k filmu vNANdube.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Martinspeed
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.04.2007

PríspevokZaslal: Pi 26.10.07 23:30Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy napísal:
Ehm, len pre tvoju informáciu - to, že ti vo VirtualDube nejde strihať, rozchádza sa ti zvuk s obrazom... to nie je chyba programu, to je chyba medzi stoličkou a počítačom. Si uvedom, že robiť video nie je napísať list vo worde, musíš aj niečo vedieť.
Áno, VirtualDub nie je príliš user-friendly, ale je maximálne schopný nástroj pre tých, čo s ním vedia robiť.

ACE megacodecs, alebo All in one, ako vravia kolegovia Česi - Prašť jak uhoď.

Ináč, to že nemá poriadnu inštaláciu, tak toto ma dostalo, dnes som sa už zasmial na jednej volovine, ale toto ju prekonáva x krát. Čo ty potrebuješ? Softvér, čo vie robiť s videom, alebo kvalitný inštalátor? Ja som zatiaľ nemal problém s rozbalením jedného zip súboru. Ale ak ty máš s tým problémy, napíš, poradím ti. Po roku sa to možno naučíš (a trúfneš si aj na .rar)

omg...kolko mas rokov tipujem tak 13
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Toxin_SK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2006

PríspevokZaslal: So 27.10.07 16:10Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy ma pravdu

Martinspeed ked nevies z nejakym programom ani pracovat tak ho nehodnot, iba sa tu zhadzujes

Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Martinspeed
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.04.2007

PríspevokZaslal: Ne 28.10.07 4:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Toxin_SK napísal:
shaggy ma pravdu

Martinspeed ked nevies z nejakym programom ani pracovat tak ho nehodnot, iba sa tu zhadzujes

nezhadzoval by som ho keby vedel spojit XVID ale pri vlozeni mi pise chybovu hlasku, a robim vsetko podla navodu takze sa tu nerob aj s tvojim lolovym kamosom mudri hej?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
neopagan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.08.2006

PríspevokZaslal: Ne 03.02.08 11:02Odpovedať s citátomNávrat hore

No ja som spojil dve .avi vo VirtualDube, ale na prvych snimkoch filmu mi vypisalo WARNING: NOTHING TO OUTPUT BFRAME DECODER LAG.

Napriek tomu mi to spojilo a ulozilo bez problemov a funguje to.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď