IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @856
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Televízia Magio

Bude vaša len za 0,33€ denne a navyše prvých 100 dní máte úplne zadarmo! Telekom.sk

Magio Internet

Najobľúbenejší internet dostupný pre viac ako 80% obyvateľov SR. Od Telekomu telekom.sk

Ako sa pripraviť na testy studijnych predpokladov?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
aoccoa
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.10.2009

PríspevokZaslal: So 09.01.10 1:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Ako sa pripraviť na testy studijnych predpokladov? Mate nejake konkretne postupy, alebo spôsoby ucenia? Poradte nieco onedlho ma cakaju testy a ja netusim ako sa nane pripravit....

/ prosim premiestnit temu, nechtiac som zvolil zlu kategoriu ospravedlnujem sa ..../
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
stopa27
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.09.2006

PríspevokZaslal: So 09.01.10 2:02Odpovedať s citátomNávrat hore

Nepripravuj sa na to, maximalne si pozri par starych testov, tie otazky su natolko vzdialene vsetkemu beznemu, ze to nema zmysel. Dobre sa najedz, vyspi a hlavne nad tym moc nerozmyslaj. pridi s cistou hlavou a napis to. Ja som k tomu pridal aj par piv noc pred nimi a vyslo to . A v neposlednom rade sa nauc zaradovat temy

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.10.2009

PríspevokZaslal: So 09.01.10 2:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Robil som si testy a pritom nezrobil som ich bohvie ako tak sa pytam ci je aj nejaka metoda : )
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
stopa27
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.09.2006

PríspevokZaslal: So 09.01.10 2:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Myslim, ze dva roky dozadu boli po slovensku a cesku organizovane pripravne kurzy a par kamaratov co tam chodilo si to dost pochvalovalo (konkretne to bolo v ziline), ale po zhliadnuti ostrych otazok mi bolo az do smiechu. Asi jedina mozna samopriprava je spravenie si tych testov, aby si sa naucil pochopit otazku hned po precitani. Je na to malo casu. Musis si uvedomit co ti ide, to spravit ako prve. Potom spravit vsetko, co mas aku taku sancu spravit, taky vseobecny rozhlad je podla mna nespravitelny. A ako posledne, netipuj. Ja som natipoval vsetko co som nevedel a trafil som hrozne malo, ale stacilo to.

Zaslať odpoveď