IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @855
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Slovenský hokej čaká na teba

Ukáž čo v tebe je a pomôž Slovensku vyhrať zlato v online hokejovej hre. www.hrajhokej.sk

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Plaťte iba za klik

Efektívna internetová reklama. Zaregistrujte sa a presvedčte sa. www.etarget.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Ako sa pripojiť?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
psv
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2007

PríspevokZaslal: Po 31.12.07 18:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, môže mi niekto poradiť. Chytám doma bezdrôtové siete cca. 5 nezabezpečených sieti. Niekedy sa mi podarí pripojiť ale iba lokálne (čo to znamená) a niekedy mi vypíše toto: Pravdepodobne sa vyskytol problém so sieťovími adaptérmi v tomto počítači. To mi vypisuje aj keď som sa pripojil na internet cez kábel (tzv. mikrovlnka)

P. S. Signál týchto sieti je výborný.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
antivir
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.12.2007

PríspevokZaslal: Po 31.12.07 20:30Odpovedať s citátomNávrat hore

mnoo ja mam notebook a dakedy som chytal wifi nezabespecene siete a normalne som sa ta pripojil a surfoval. Na niektore som sa pripojil no len lokalne. Skus si preverit ako je to s IPckami. Ja sa do toho az tak neviznam...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2007

PríspevokZaslal: Po 31.12.07 22:18Odpovedať s citátomNávrat hore

antivir napísal:
mnoo ja mam notebook a dakedy som chytal wifi nezabespecene siete a normalne som sa ta pripojil a surfoval. Na niektore som sa pripojil no len lokalne. Skus si preverit ako je to s IPckami. Ja sa do toho az tak neviznam...

Tak to si mi veľmi nepomohol.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Don_Pipino
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.01.2008

PríspevokZaslal: Pi 18.01.08 9:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Mno aj ked sa na prvy pohlad mozes zdat, ze to je nezabezpecena siet, tak to neznamena,ze ked to nema zaheslovane,tak sa tam bez problemov pripojis.Neviem ci si to mal susedovu siet, alebo siet co ma nejaky BAR v okoli alebo co.Mohli mat napr. nastavene filtrovanie IPciek.A teda si sa pripojil na ich siet, ked bol nejaky uzivatel odpojeny a router ti pridelil jeho Ipcku.Avsak ked bol uzivatel pripojeny teda uz nebola ziadna volna IP, tak ti vypisalo to co si uviedol.Aj ked taketo zabezpecenie si viem skor predstavit pomocou MAC adries ale vtedy by ta nemalo vpustit uz vobec, aj ked povedze si na rovinu nic nieje doknale .
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuMSNSkype
Roberbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 10.07.2007

PríspevokZaslal: So 19.01.08 3:51Odpovedať s citátomNávrat hore

psv napísal:
Zdravím, môže mi niekto poradiť. Chytám doma bezdrôtové siete cca. 5 nezabezpečených sieti. Niekedy sa mi podarí pripojiť ale iba lokálne (čo to znamená) a niekedy mi vypíše toto: Pravdepodobne sa vyskytol problém so sieťovími adaptérmi v tomto počítači. To mi vypisuje aj keď som sa pripojil na internet cez kábel (tzv. mikrovlnka)

P. S. Signál týchto sieti je výborný.

Sa usmievam, ludska blbost je fakt nevyspytatelna Ty si asi tiez ten v bez vahovom stave .

Aj ja mam siet v lokalite BA,

1. aj zabezpecenu
2. aj fingovanu ..s prazdnou cestou,
3. ale aj nezabezpecenu...

a sledujem...hranice a zdokonalujem sa na ludskej blbosti...
..myslim, ze som povedal az dost
bodka..bez dalsich odpovedi!

Zaslať odpoveď