IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @825
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Keď klient slúži

Globálny líder v oblasti tenkých klientov prichádza na Slovensko. www.ts.avnet.com

Obchodné priestory Vienna Gate

Vstupná brána pre váš obchod otvorená. Podnikajte štýlovo vo Vienna Gate. www.vienna-gate.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Chcete reklamu na internete?

Stačí sa Zaregistrovať, vytvoriť Odkaz, pridať Kľúčové Slová a Spustiť Kampaň. www.etarget.sk

Mimoriadná príležitosť

Zarábajte z domu - bez šéfa! PC a internet výhodou. Príjem 500-1000 www.pracadoma.sk

Ako prepojiť notebook s PC

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Jozeph
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.11.2011

PríspevokZaslal: Ut 22.11.11 19:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, chcel by som sa opýtať, chcel som si prepojiť PC s notebookom resp. netbookom za účelom hrania CS-ka, ale zistil som, že neviem ako na to. Chcel som použiť sieťový kábel, čo mi ide z PC do routeru. Skúšal som to hľadať cez google, ale všade tam majú XP-čka a pod. Môžete mi poradiť, ako to nastaviť? Na PC mám win Vista a na netbooku mám win 7. Dik za rady.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Pi 25.11.11 20:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Prepoj káblom, priamo nastav IP, masku a máš to Môžeš si to overiť cez ping napr., všetko statické adresy, pokiaľ by si si nechcel spustiť DHCP server Ale môžeš to spraviť aj cez smerovač / router, pokiaľ budeš mať zariadenia v jednej sieti, žiadna veda, je to proste tak.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2011

PríspevokZaslal: Pi 25.11.11 20:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Vravíš že máš router, tzn pc a notebook by mali byť už na rovnakej sieti, takže už v konkretne CS v kolonke LAN by si sa mal vedieť pripojiť na PC / nb

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Pi 25.11.11 20:49Odpovedať s citátomNávrat hore

PC aj notebook mas v rovnakej pracovnej skupine?

Jozeph
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.11.2011

PríspevokZaslal: So 26.11.11 16:14Odpovedať s citátomNávrat hore

No uz som to prepojil, nastavil som IP adresy, vidim pocitace navzajom, ale v CS v LAN nevidim ziadny serverm ak dam new game na jednom s pocitacou, musel som vytvorit LAN server a dat potom connect IP. Teraz mam vsak problem pridat botov. Ale to bude asi tym, ze nemam nainstalovanych botov na noteooku. To uz dam. Dikes za rady.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď