|
 | | |
| Autor | Správa |
Adzi
 Užívateľ
 Založený: 23.02.2009 Príspevky: 4
 | Zaslal: Ne 13.11.11 12:52 |   |
Ahojte,
potreboval by som poradiť, vo wordpresse mám naintalovaný plugin "gallery objects" a je tam možnosť nastaviť použitie ALT ako externého linku, čiže keď kliknem na orázok práve zobrazený v galérii, otvorí sa mi v novom okne.Potreboval by som ten zobrazený obrázok aspon vystrediť a poprípade nastaviť aj farbu pozadia.
V plugine som našiel súbor ktorý sa stará o tento preklik, ale viem tam nastaviť len možnosti _blank,_self a pod.Vyyerá to asi takto:
| kód: | | var link = $('<a href="'+ image.link +'" target="_blank"></a>'); |
tento riadok si načítava link, ktorý je uložený v ALT obrázku a následne ho zobrazuje na novej prázdnej strane vľavo-hore.
Ďakujem, |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Ne 13.11.11 13:04 |   |
S wordpressom sa nehrávam, ale vhodnejšie by podľa mňa bolo použitie javascriptu (napr. skript Lightbox) a nie presmerovanie. Ak by si chcel za každú cenu presmerovanie, musíš si vytvoriť extra podstránku, ktorá by vyzerala ako chceš a povedzme podľa url parametru by si zobrazil obrázok. |
| |
  |
 |
Adzi
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 13.11.11 13:34 |   |
Lightbox, alebo Fancybox by bol ideál, ale nijako mi to nefungovalo.Nevies mi poradit ako by som to dosiahol.Normalne to vo WP funguje tak ze si nainstalujem napr. plugin Fancybox a v jeho nastaveniach mu prikazem aby kazde foto otvaral on.V tomto pripade mi to ale nefunguje, skusal som aj do toho riadku doplnit class="iframe fancybox", ale nepomohlo. |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Ne 13.11.11 13:38 |   |
|
  |
 |
Adzi
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 13.11.11 14:20 |   |
tu je ukážka:http://isvadby.sk/wp/?page_id=150
celý problém je pravdepodobne v tom, že:
| kód: | | var link = $('<a href="'+ image.link +'" target="_blank"></a>'); |
by som potreboval nahradiť asi nejako takto:
| kód: | | var link = $('<a class="fancybox" href="'+ image.link +'"></a>'); |
ale nefunguje to a keď áno tak sa mi obrázok zobrazí v nadradenom rámci, pretože aj tá galéria je robená pravdepodobne cez iframe. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |