IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @997
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

BK GOLD - zlato a keratin

Keratínové vlasové prípravky so zlatom Omladia, uzdravia a dodajú vysoký lesk www.brazilkeratin.eu

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Záhradné čerpadlá Gardena

Moderné a výkonné čerpadlá na vodu so všestranným využitím na záhrade. www.gardena.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Schudla som 15kg za 4 týždne

Uspela som! Schudla som bez diét a cvičenia. Prečítajte si viacej tu www.janinblog.com

AKO NASTAVIT BIOS ASUS STRIKE II FORMULA

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
LoveJoy
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 08.05.2007

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 0:38Odpovedať s citátomNávrat hore

a ked si to cislo odpisem tak co s nim potom?? kde najdem ten ms support?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 17:21Odpovedať s citátomNávrat hore

iba doplnis cislo z hlasenia. urcite nieco najdes...
(klikni na smilika)

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
LoveJoy
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: So 10.05.08 9:52Odpovedať s citátomNávrat hore

a kam presne to cislo hlasenia doplnim???

ked nastavujem pred instalaciou Bios tak Plug And Play mam dat yes? a graphic adapter na PCI Express ano???

na ake nastavenie este nemam zabudnut aby to bolo TIP TOP
OmeGa
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: So 10.05.08 11:52Odpovedať s citátomNávrat hore

do googla? hocikam, je to google, ten je hadam dost blbuvzdorny...
co myslis tym plug and play? nechaj vacsinu nastaveni tak ako su.. len nastav bootovanie, ako potrebujes (na cd, ked ides instalovat win, ak uz mas, tak na hdd, je to rychlejsie)
ked ides instalovat os, tak prepni disk z rezimu ide compatible na SATA (resp. AHCI), nech si aj uzijes vyhody sata rozhrania. (hadam ze ides instalovat vistu, a nie xp, ktore ti pc nevyuzije ani na 50%)

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
LoveJoy
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: So 10.05.08 12:13Odpovedať s citátomNávrat hore

ano idem instalovat vistu nestresuj :}}}}}} ja som myslel ze na tie kody je nejaky program chapes? vyguglovat si viem vsetko takze pohodicka pohoda
OmeGa
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: So 10.05.08 12:28Odpovedať s citátomNávrat hore

nie, nieje, do google napises nieco v zmysle:
windows error (cislo chyby) a to je vsetko. mozno este support, a to by ta malo priviest na nejake ms stranky s popisom chyby, a jej riesenia.

LoveJoy
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: So 10.05.08 12:32Odpovedať s citátomNávrat hore

omega a co mi prezradis o viste vraj ma dost brutalne zabezpecenie proti nelegalnemu software nieze by som ho mal ale ide mi o to ze vraj testuje moj hardware niekolko krat za sekundu cize hi nuti aby bol stale aktivny a odpovedal aj ked ho nepouzivam
OmeGa
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: So 10.05.08 13:18Odpovedať s citátomNávrat hore

hw je stale aktivny aj ked ho nepouzivas vypnuty rozhodne nieje. to co si pocul, je pri prehravani multimedii s DRM, ci mas zabezpecenu linku (zvuk, aj video cez HDCP). inak to nerobi.
legalnost/nelegalnost tu neriesime, ked mas legal win, tak ta to trapit nemusi (alebo si sikovny..)
nejake zabezpecenie proti inym nelegalnym softom ( v podstate nelegalny soft neexistuje, je len nezakonne pouzivany) okrem tych od ms, tam nieje, aspon o tom neviem (ale nechajme tuto temu tak..)
kazdopadne si mozes 'kupit' vistu, nezadat kluc 30 dni, po ktorych ju mozes legalne skusat (mas 30 dni na zadanie kluca). tusim, ze ak kluc, kt. si si kupil nepouzijes, tak mozes vratit a peniaze ti vratia, ale niesom si isty, spytaj sa predajcu..

LoveJoy
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Po 12.05.08 13:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte takze situacia je takato Vistu som nenainstaloval pretoze verziu ktoru som mal tak ta po prvom restarte nahodila modru obrazovku asi na stvrt sekundy instaloval som to 3x a 3x to urobilo a potom sa nedalo pokracovat..vobec neviem aku chybu tam napisalo lebo to bol len okamzik a s tym mojim problemom:

chyba bola zrejme v ovladacoch na VGA pretoze na ASUS stranke to maju dost neprehladne ked na stranke

kód:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

date na vyber PRODUCT: GRAPHIC CARD; SERIES: NVIDIA SERIES; MODEL; EN8800 SERIES a vyberiete VGA tak najnovsie drivery nemaju hore tak ako davaju na vsetko ostatne najnovsie do vrchnych poloziek ale v strede pretoze tam maju updaty na viacej programov..mohol som behat na tu stranku kolko som chcel ci daju nove drivery ale len nahodou som na to prisiel..je to tam dost neprehladne

Takze som si stiahol tie drivery a nainstaloval potom som dalej spravil update WIN SP3 a este v noci z 12teho na 13teho tam supli novy Bios na ASUS STRIKER II FORMULA aj ked tam pisu datum 9teho tak ten som si tak isto updatol pretoze viac ako na 3,74 GH sa mi E8400 na starom pretaktovat nedal teraz mi to preplo aj na 4,5ale to som po restarte po nastaveni biosu hned pre istotu zmenil na menej...a vo Windows pisem tento text na frekvencii 4,21Ghz (aj 3Damrk mi to na tejto frekvencii spravilo) ale urcite ju zhodim este dole...tak na VISTU SA POZRIEM NESKOR LEBO s instalaciami Windows som presiteny no kazdy na forach na nete odporuca este neinstalovat Vistu
kód:
Zaslať odpoveď