|
 | | |
| Autor | Správa |
Gumeny
 Užívateľ
 Založený: 04.04.2010 Príspevky: 38
 | Zaslal: Št 03.03.11 17:41 |   |
Minule som si zo stránky stahuj.cz stiahol Delphi 7 Personal, ale pri inštalácii odo mňa inštalátor pýtal serial a autorization key, ktorý by mal byť na CD, ale kedže ja som to stiahol, žiadne CD nemám. No potom som na tej stránke našiel tie čísla a nainštaloval som to. Ďalší problém bol asi po 30-tich dňoch, kedy som si musel program zaregistrovať, ibaže tie čísla už pri registrácii nefungovali. Tak ako to vlastne nainštalovať? |
| |
  |
 |
Fico
 Skúsený užívateľ
 Založený: 11.01.2009 Príspevky: 1044
 | Zaslal: Št 03.03.11 21:17 |   |
Zo stranky stahuj.cz ( a jej podobnych ) stiahnes iba trial verziu, aby si si program vyskusal. Ak sa ti program zapaci, mozes si ho zakupit, bud priamo od vyrobcov, alebo z nejakych predajni typu alza apod. Cenu ti ale neviem povedat, uz dlho nesledujem, ako sa cena Delphi vyvija, kedze uz od verzie 7 vznikli novsie verzie.
Ak sa ti bude zdat cena privysoka, da sa pouzit opensource alternativa k delphi, ale nie je az taka vykonna a pohodlna ako Delphi. vola za Lazarus - home page |
| |
   |
 |
Gumeny
 Užívateľ
 Založený: 04.04.2010 Príspevky: 38
 | Zaslal: Pi 04.03.11 17:25 |   |
Veď Delphi 7 Personal je free. Len to vraj treba zaregistrovať alebo čo. |
| |
  |
 |
Fico
 Skúsený užívateľ
 Založený: 11.01.2009 Príspevky: 1044
 | Zaslal: Pi 04.03.11 22:19 |   |
|
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |