IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @979
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

OPIS Engineering, s.r.o

Prevodovky, bonfiglioli , elektromotory tlmiče rázov, frekvenčné meniče, spojky www.opis.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Skúsili ste už PPC reklamu?

Zaregistrujte sa zadarmo na Etarget a vytvorte si svoju vlastnú online Kampaň. www.etarget.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Ako na win 7 u notebooku Asus M51Ta

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
drodos
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.10.2009

PríspevokZaslal: Pi 22.10.10 3:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Vela ludi ma tento notebook a takisto vela ludi si na nom chce pohodlne nainstalovat windows 7.Instalacia windowsu bez problemov,dokonca windows si vsetko nainstaluje sam bez potreby rucnej instalacie drivrov od pouzivatela notebooku.ALE.Problem nastava u grafiky.Tento notebook ma 2 grafiky.Jednu integrovanu (hd 3200) a jednu diskretnu (hd 3650).Windows si sice nainstaluje ovladace,lenze diskretna grafika je offline a nejde na nu prepnut.Urcite mnoho pouzivatelov tohto notebooku preslo vela for kde sa tento problem riesil ale riesiena sa nedockali.Jedine co im ostavalo bol navrat k windowsu vista.Ja som tiez jeden z pouzivatelov tohto notebooku a tiez som sa musel po mojom prekvapujucom zisteni u windows 7 vratit k windows vista.Po celom dni stravenom instalocou a aktualizaciou windowsu vista som sa dostal ku grafikam.Nainstaloval som ovladac zo stranok vyrobcu a cely nateseny z dokoncenia prace idem skusit si zahrat nejaku novsiu hru.Na moje prekvapenie ani jedna nesla.Dovod?Stary ovladac.Tak teda pustil som sa do aktualizovania.Ani nespocitam kolko krat som pouzil safe mod a obnovu systemu.Presiel som vsetky drivre z rady 10 ale ani jeden nefungoval.Skoncil som u 9.8 a na moje velke prekvapenie driver fungoval.Podotykam vsetko to boli drivre pre desktop grafiky upravene cez mobility modder.Hry slapali ako mali.Lenze s windows som nebol spokojny.Furt mi v hlave blikala myslienka ze vytvorim particiu hodim tam win 7 a skusim ten driver ze stratim max 2 hodiny casu.Tak teda vytvoril som particiu nainstaloval win 7 a upraveny catalyst 9.8.Vysledok?GRAFIKY FUNGUJU!Neda sa sice medzi nimi prepinat ale podstatne je ze funguje diskretna grafika a ked nestiha v hre tak jej integrovana ochotne pomoze.
Zhrnme si to teda:pokial ste vlastnikom tohto notebooku a mate uz plne zuby visty ale doteraz vam vo win 7 nesla diskretna grafika tak znova nainstalujte win 7 a stiahnite si catalyst 9.8 (z guru3d.com napr),upravte cez mobility modder nainstalujte a uzivajte si windows 7 a vykon oboch grafik.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
jakub91
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.01.2009

PríspevokZaslal: Ut 09.11.10 18:00Odpovedať s citátomNávrat hore

a to ti to ide na x86 alebo x64... aby som sa s tym neskor nemusel babrat keby mi to na tej druhej neslo
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
drodos
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.10.2009

PríspevokZaslal: Ut 09.11.10 18:07Odpovedať s citátomNávrat hore

skusal som iba x86 ale myslim ze aj x64 by mala fungovat ked sa upravi rovnaky driver len pre x64 verziu
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
jakub91
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.01.2009

PríspevokZaslal: Št 11.11.10 14:21Odpovedať s citátomNávrat hore

ok diki moc
rudinko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.03.2010
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 11:38Odpovedať s citátomNávrat hore

nejak som tomu nepochopil ako to treba spravit, mohol by to niekto viac objasnit?
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 14:48Odpovedať s citátomNávrat hore

to chcem vidiet jak upravujes driver pre x64 verzi z x86...to neni jak kupit rozky.
pre x64 OS potrebujes 64bit ovladace. tym to cele hasne.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
rudinko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.03.2010
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 16:55Odpovedať s citátomNávrat hore

a ako si teda mozem tie grafiky medzi sebou prepnut respektive zapnut tu silnejsiu
Qpkqkma
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 17:15Odpovedať s citátomNávrat hore

výkonnejšia grafika sa väčšinou zapne pri spustení 3D aplikácie, prípadne keď bude mať aplikácia podporu AMD APP. Inač je ti výkon 3650 na dve veci, zbytočne by v 2D hriala a spotrebovávala energiu.

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
Zaslať odpoveď