IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @959
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Hotel Swing 4* -54%

Zľava 54% na pobyt v centre Krakowa v PL 120€ /2 os./2 noci- polpenzia, aquapark www.setriza3.sk

Vyhraj s NIVEA

Nová online hra o luxusné hodinky, lístky a výrobky NIVEA Black&White. www.nivea.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Chcete reklamu na internete?

Stačí sa Zaregistrovať, vytvoriť Odkaz, pridať Kľúčové Slová a Spustiť Kampaň. www.etarget.sk

ako mam flashnut bios ?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
misima
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.04.2010

PríspevokZaslal: St 21.04.10 13:12Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro napísal:
volty niesu kapacita. baterku nepremeras tak, ze sa dozvies kolko vydrzi.

Jasne, že som mal na mysli volty, mala 2,7V. Ale skusim kupit dalšiu a vymeniť znova. A prud premerat nezvladnem. Poradili mi povysavať dosku a aj som skusil. Nepomohlo. Dufam len že doska bude OK. Aj tak dakujem za snahu pomoct. M.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
misima
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.04.2010

PríspevokZaslal: St 21.04.10 13:14Odpovedať s citátomNávrat hore

jackal27 napísal:
A premeral si aj prud? Ak je slaba, prud ti uz pri merani bude postupne klesat. Ale musis mat dobry meraci pristroj.

Jasne, že som mal na mysli volty, mala 2,7V. Ale skusim kupit dalšiu a vymeniť znova. A prud premerat nezvladnem. Poradili mi povysavať dosku a aj som skusil. Nepomohlo. Dufam len že doska bude OK. Aj tak dakujem za snahu pomoct. M.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď