IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @954
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

WESTEND TOWER

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Magio Internet od Telekomu

Najobľúbenejší internet teraz prvých 100 dní zadarmo + za modem neplatíte! Telekom.sk

Smartfóny za najlepšiu cenu

Využi najširšiu ponuku k paušálom Podľa seba Naj od Telekomu už od 1€ ! telekom.sk

Digitálna TV Magio

Kvalitná a vyspelá digitálna televízia, teraz na prvých 100 dní úplne zadarmo! Telekom.sk

Výrobky a ich bezpečnosť

Základné informácie a poradenstvo Hodnotenie rizík, dokumentácia www.safearticles.eu

Ako je to s danami?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sedlák
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.07.2007

PríspevokZaslal: So 22.05.10 17:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím,

som študent, no občas urobím niekomu nejaký ten web. Ale zatial to bolo len súkromníkom, ktorí mi dali peniaze na ruku a ja im web na net.
Ale ako to je keď odo mňa chce stránku firma, poriadne na zmluvu a všetko s tým. Môžem to normálne podpísať, obdržať výplatu a pod? (bez toho aby ma niekto obvinil ze som neplatil dan a podobne veci??)

vdaka za nazor

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: So 22.05.10 20:57Odpovedať s citátomNávrat hore

je to tak ze ak zarobis nezdanitelne minimum co je 335,47 €/mesiac a 4 025,70 €/rok tak dane neplatis vobec. Cize ak za jeden mesiac zarobis 336 eur tak tych 53 centov a vsetko dalsie co bude na 335,47 ti zdania. Bud ty to zdani ten pre koho to robis (tak je to najcastejsie) alebo si musis dane odviest sam

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď