IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @948
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Skúsili ste už PPC reklamu?

Zaregistrujte sa zadarmo na Etarget a vytvorte si svoju vlastnú online Kampaň. www.etarget.sk

Schudla som 15kg za 4 týždne

Uspela som! Schudla som bez diét a cvičenia. Prečítajte si viacej tu www.janinblog.com

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

So sebaistotou na pláž

Je čas jednoducho a zdravo schudnúť. www.news2channel.net

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Ako enkryptovat subor?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
saurus
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.02.2007

PríspevokZaslal: So 09.08.08 15:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam problem, pri predoslej instalacii Windows XP som mal dvoch uzivatelov. Ako administrator som v prvom uzivatelovi dal kryptovat subor z roznymi vecami aby ho nebolo mozne citat ked sa prihlasi niekto v drhom uzivatelovi. (nazov suboru aj podsubory ozeleneju)No pri reinstalacii windowsu mi uz tento subor nedovoli otvorit koli nedostatocnym pravam. Je mozne nejako tento subor enkrzptovat alebo je strateny?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: So 09.08.08 15:27Odpovedať s citátomNávrat hore

pokial si si nevyexportoval dekryptovaci kluc, mozes tym datam zakyvat. Do toho sa uz nijak nedostanes.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
saurus
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 09.08.08 18:17Odpovedať s citátomNávrat hore

nie , neexportoval som nic , ani neviem ako sa to robi

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: So 09.08.08 20:45Odpovedať s citátomNávrat hore

tak nabuduce nesifruj, ked ani nevies co robis...mozes sa s datami rozlucit....

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
saurus
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 10.08.08 13:54Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro napísal:
tak nabuduce nesifruj, ked ani nevies co robis...mozes sa s datami rozlucit....

ja viem co robim, to sifrovanie malo svoj ucel, ale ja som potreboval poradit , a nie aby si ma odpisoval.Napriklad som sa pytal , ako mam vygenerovat ten sifrovaci kluc , a neodpovedal si mi. Tak nabuduce ked nechces poradit , tak sa na odpisovanie radsej vykasli prosim.
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 10.08.08 18:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Na nic si sa nepytal, nic take tu nevidim ked uz....

A odpisovat som ta nemal preco, no ked uz nieco robis mas o tom aj nieco vediet, nieze zrazu zistis ze "aha ono daco take ako sifrovaci kluc aj existuje?" Sorry, ale toto mas vediet este predtym nez sa do sifrovania pustis...predisiel by si tvojmu problemu co teraz mas. Z tvojej odpovede som chytil dojem ze si tyo robil 1x v zivote, sorry.

Tuna mas info o sifrovani a exporte sifr. klucov:

http://support.microsoft.com/kb/223316/sk

saurus
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 10.08.08 21:43Odpovedať s citátomNávrat hore

ono , clovek sa uci , a niekde sa naucit musi , ked uz nikde , tak aj na vlastnej chybe. Nikto uceny z neba nespadol, a pochybujem ze vsetci ludia sa ucia tym sposobom, ze si najprv nico nastuduju , aj ked ich pred tym ani nenapadne co im vlastne nastudovat treba. Sposob pokus-omyl je beznym sposobom zistovania skutocnosti , ja som sa to naucil a som mudrejsi.Tie data ma ani tak nestvu , zozeniem si ich znova, boli to zalohy programov, mna skor trapi, ze ludia tvojho typu cloveku beru chut dalej sa nieco nove ucit , pri odpovedi "nerob nieco , ked ani nevies co robis"...ale niekde na to prist musim....
dakujem za link , prestudujem ho
Zaslať odpoveď