IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @948
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Dali sme si poradiť

Naše peniaze sa zhodnocujú. A vám? www.partnersgroup.sk

Paušál Podľa seba Naj

Smartfóny za najlepšie ceny na trhu plus k tomu navigácia pre celú Európu zadarmo Telekom.sk

Každé ochorenie má príčinu.

Odstráňte príčinu a zbavte sa problémov. DetoxiPan - pomoc pri mnohých chorobách. www.detoxipan.sk

Potrebujete peniaze?

Využite našu rýchlu pôžičku a súťažte o auto ŠKODA Fabia ! www.proficredit.sk

Ako dostat zo zvukovky najviac.

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
uniqat
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2007
Bydlisko: Devinska Nova Ves, ani neviem ako, a som sa tu ocitol ;)

PríspevokZaslal: Ut 07.10.08 21:26Odpovedať s citátomNávrat hore

A co ty nazivas normalnou aparaturou? ja mam doma zosilnovac marantz pm 7000 <--- kukni nan testy , cd player denon 755 , spojene jednosmernymi cincami od neotechu, repro mission m74. kable k repro su s obsahom striebra kvoli cistejsim vyskam, repro mam vysypane ozvucnice preosiatym vysusenym pieskom a su na ihlickach,,,, viem co je to slusna skladacka / aparatura / a nie sracky... Mojim snom je mat dom zosik a cd player od Primare a repro od audiofyziku model yara konretne. pocuvam iba originalne cd nahravky.. CDA .. ale napriek tomu som pocul hrat aj tie x-530 a aj tie spominane geniusy.. a u nas v praci / nemenovana predajna elektro v BA v nakupnom obchodnom centre / sme sa aj s kolegami zhodli ze hrali lepsie geniusy... ja si za svojim nazorom stojim. viem ocom hovorim. nehnevajte sa ale kto pocul hrat oby dva modely? ja kazdy a kazdy mam opocuvany 14 dni... nevelebim tu Logitech ani genius. oba su dobre.. Ale z tohoto by som si kupil Genius.

Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Ut 07.10.08 21:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Trosku paradox, ked mas zostavu aku opisujes a holdujes nazoru, ze geniusy hraju dobre. To premna ostane asi nepochopene... Geniusy by som neporadil uz nikdy v zivote nikomu po momente, co som ich videl zvnutra. Naozaj som neveril, ze pri tomto navrhu su schopne zo seba dostat vobec ton, ale ti vytrtkani cinania s nicim nemaju problem. Dokonca aj ta trhova politika sa im podarila, ked citam prispevky od takych, ako ty.

uniqat
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 07.10.08 21:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Vies nevidel som ake su zvnutra.. ale u nas na predajni ked sme nemali co robit sme skusali rozne pc repro... a mali sme tam nad 3000 asi 8 zostav.. ale nakoniec sme nechali zapojene tie Geniusy preto lebo zial podla nas ako kolektivu a to bolo 7 predavacov.. nie jeden hrali lepsie ako ostatne... a mali sme tam v tom amaterskom teste aj x 230 a x 530 a geniusy aj harman atd...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.07.2006

PríspevokZaslal: Ut 07.10.08 21:59Odpovedať s citátomNávrat hore

no ja mam doma geniusy asi rok aj nieco a teraz po vyplate idem kupit creative x-fi extreme gamer alebo extreme gamer fatality pro rozdiel je cca 1000sk a rozmyslam ze kupim aj repro... no zatial mam geniusy a hraju dobre ... neviem nevyznam sa v tom tak mozno ako vy.

CPU: Intel® Core™ i7-3930K@4.7GHz + Corsair Cooling Hydro Series H100 RAM: 4x4GB Corsair Vengeance DDR3 Quad Channel 1866MHz CL9 MB: Asus ROG Rampage IV Formula X79 GPU: 2x Gigabyte nVidia GeForce GTX580 SOC SLI LCD: BenQ XL2420T 120Hz & Dell U2311H Storage: Corsair SSD Force 3 60GB (System), Corsair SSD Force 3 180GB (Games), RAID0 2x Samsung SP F1 750GB (Data), WD Caviar Green 2000GB (Backups) SC: CreAtive SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro REPRO: Logitech X-540 5.1 HEADPHONES: RAZER Carcharias MOUSE: Logitech G9x @ Mousepad: SteelSeries 9HD KEYBOARD: Logitech G19 CASE: Cooler Master HAF-X 942 PSU: Corsair Professional Series HX1050W OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

PríspevokZaslal: Ut 07.10.08 22:54Odpovedať s citátomNávrat hore

uniqat napísal:
Vies nevidel som ake su zvnutra.. ale u nas na predajni ked sme nemali co robit sme skusali rozne pc repro... a mali sme tam nad 3000 asi 8 zostav.. ale nakoniec sme nechali zapojene tie Geniusy preto lebo zial podla nas ako kolektivu a to bolo 7 predavacov.. nie jeden hrali lepsie ako ostatne... a mali sme tam v tom amaterskom teste aj x 230 a x 530 a geniusy aj harman atd...

"x 230 a x 530" su low end a nebudem to opakovat. H&K maju sice pekny design, ale za nieco stoja az tie drahsie (casto predrazene) hifi vyrobky, ktore v PC predajni ci v elektre z marketingoveho hladiska nikdy predavat nebudete. Svojim 7 kolegom odkaz, aby si precistili usi. Ale to dopadne vzdy tak, ked clovek ma doma dlhe roky umelohmotne chrastidla ci stare (mnoho krat dobre) tesla zostavy a potom pocuje cinsky cieleny produkt pre bezny konzum a ide sa zo zvuku po . Popravde, nedivim sa. Osobne som tolko krat zazil predavajucich v IT shopoch, ktory mi nukali odpad s oslavnymi odami nan a o nejakom elektre a tych "zainteresovanych" pracovnikoch sa ani nebudem radsej vyjadrovat. Datart, aj ked som pre nich pracoval isty cas, bohuzial potvrdzuju moje skusenosti.

uniqat
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 07.10.08 23:28Odpovedať s citátomNávrat hore

precitaj si aku mam zostavu a ze viem co je a co neni odpad... dalej k tomu ocom sa bavime viem ze je to low end a nie hifi. a netvar sa ako namysleny maniak co vie co je najlepsie. hifi je uplne nieco ine.. doma mam podla mna high-end... ale chcem ist este dalej. no a k tomu co ti nukaju v elektrach .. predavaci vedia co je dobre ale nukaju ti sity lebo inak nezarobia a ak si robil v datarte mal by si vedet co su frogy na akych vyrobkoch sa nachadzaju.. zamysly za nad politikov elektro obchodou kde ti predaju to coho im natklaci kvanta dodavatel aj ked su to shity a nie kvalitne kusy ktorych maju 10 kusov a dokonca je na nich 5 krat mensi bonus.. dufam ze sa chapeme

Čestný člen
Čestný člen

PríspevokZaslal: St 08.10.08 2:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Svojich uzivatelov na fore nebudem klamat a vzdy sa im budem snazit poradit co najlepsie. Tvoje domienky o mojej namyslenosti si laskova schovaj a neplet ich do technickej diskusie. Ak mas nieco k veci, nech sa paci. Nemienim sa dalej hadat, svoj nazor som si povedal a ty tiez. A ak mas nejaky argument s podlozenym dokazom, prezentuj ho.

uniqat
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 08.10.08 13:38Odpovedať s citátomNávrat hore

ok. som za uzatvorme tuto debatu.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.02.2008

PríspevokZaslal: St 08.10.08 21:24Odpovedať s citátomNávrat hore

hmm akoze ak chces kvalitne repro tak urcite nie genius / logitech ..

ja mam doma repro ktore som si spravil sam (s kamaratom) a az po vypocuti som zistil co je to kvalitna hudba.. ohodnotene su na cca 70 000,- a ten zvuk je proste krystalovo cisty

k tomu kvalitny zosik, a urcite nie obycajne mp3
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
uniqat
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 08.10.08 23:06Odpovedať s citátomNávrat hore

krystalovo cisty zvuk maju aj moje vysnivane bedne od audiofyziku konkretne model yara.... som audiofil.. viem osom sa tu toci

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.07.2008

PríspevokZaslal: Št 09.10.08 19:53Odpovedať s citátomNávrat hore

NO dakujem za vaše odpovede,ako vidim nebol som tu par dni a zrazu sem pridem a vidím peknu diskusiu(až na pár výnimiek)no a ked ste zacali o tom repro tak by som povedal ze genius fakt ,co sa tyka zvuku velmi neladi skor ma dobre herne vecičky atd.A chcem sa spytat aku asi maju kvalitu moje repraky popis:Labtec 2.1 Pulse 285,no co som cital nie je to nejak vyhra ale na zvuk mi po 1. stacia a po 2. nemam na viac ako 1000sk repro.DIK.

Zaslať odpoveď