Funguje aj vo FF a malo by aj v Opere - 1. riešenie (tak isto urobite aj hudbu)
---------------------------------
Ďalšia možnosť je cez Javascript a PHP ale na to scripty nemám
Posledná možnosť je Flash Player
na google je ich veľa (dajte free audio flash mp3 player) osobne odporúčam:
http://www.e-phonic.com/mp3player/
Perfektne vo FF a malé problémy IE7 (musíte hudbu sťahovať do počítača) inak to funguje perfektne
----------------------
Je tu vačšina možností jednu si vyberte (píšte ďalšie)
podla mna osobne by bol dobry navod ako sa to roby cele cez flash ale svojim vlastnym flash playerom od uplneho zaciatku az po natiahnutie na web
_________________ CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
suchy Čestný člen
Založený: 17.10.2006 Príspevky: 1770
Zaslal: Ne 20.05.07 10:53
kmsa napísal:
podla mna osobne by bol dobry navod ako sa to roby cele cez flash ale svojim vlastnym flash playerom od uplneho zaciatku az po natiahnutie na web
jeden player som uz robil len mal este muchy co sa tykalo pretacania v pesnicke. mozem porozmyslat a ked budem mat cas nieco taketo nakodim a dam navod. ale skorej ako cez prazdniny to nebude.
*bacha na nastavenia(autostart, loop, height, width...)
a do adresaru kde mas html subor v ktorom je tento kod(video) das subor s nazvom "ac_activex.js" samozrejme bez uvodzoviek a v tom subore bude tento text
kód:
//
//
function AC_AX_RunContent(){
var ret = AC_GetArgs(arguments);
AC_Generateobj(ret.objAttrs, ret.params, ret.embedAttrs);
}
function AC_RunFlashContent(){
var ret =
AC_GetArgs
( arguments, "movie", "clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
, "application/x-shockwave-flash"
);
}
function AC_RunMMContent(){
var ret =
AC_GetArgs
( arguments, "filename", "clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
, "application/x-mplayer2"
);
}
function AC_RunRealContent(){
var ret =
AC_GetArgs
( arguments, "src", "clsid:CFCDAA03-8BE4-11cf-B84B-0020AFBBCCFA"
, "audio/x-pn-realaudio-plugin"
);
}
function AC_RunQTContent(){
var ret =
AC_GetArgs
( arguments, "src", "clsid:02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B"
, "video/quicktime"
);
}
function AC_Generateobj(objAttrs, params, embedAttrs)
{
var str = '<object ';
for (var i in objAttrs)
str += i + '="' + objAttrs[i] + '" ';
str += '>';
for (var i in params)
str += '<param name="' + i + '" value="' + params[i] + '" /> ';
str += '<embed ';
for (var i in embedAttrs)
str += i + '="' + embedAttrs[i] + '" ';
str += ' ></embed></object>';
document.write(str);
}
function AC_GetArgs(args, srcParamName, classid, mimeType){
var ret = new Object();
ret.embedAttrs = new Object();
ret.params = new Object();
ret.objAttrs = new Object();
for (var i=0; i < args.length; i=i+2){
var currArg = args[i].toLowerCase();
switch (currArg){
/// embed args
case "pluginspage":
case "type":
ret.embedAttrs[args[i]] = args[i+1];
break;
/// object args
case "data":
case "codebase":
case "classid":
case "id":
ret.objAttrs[args[i]] = args[i+1];
break;
/// common args
case "width":
case "height":
case "align":
case "vspace":
case "hspace":
case "class":
case "title":
case "accesskey":
case "name":
case "tabindex":
ret.embedAttrs[args[i]] = ret.objAttrs[args[i]] = args[i+1];
break;
// special args
case "src":
ret.embedAttrs["src"] = args[i+1];
ret.params[srcParamName] = args[i+1];
break;
break;
// params
default:
ret.embedAttrs[args[i]] = ret.params[args[i]] = args[i+1];
}
}
ret.objAttrs["classid"] = classid;
if (mimeType) ret.embedAttrs["type"] = mimeType;
chcel som skusit dat na stranku video...ale to video je pre real player..cize adresu ma
rtsp://adresa/video.rmvb
neviete ako dat na web nieco take ? chcel som to nejako na stranku a nie tak ze sa to musi stiahnut do kompu a tak spustit cez real player.neviete poradit ?
_________________ MB:MSI K9NGM3, CPU:AMD Athlon X2 5600+, RAM:1+2Gb 800Mhz Apacer + 2Gb 800Mhz AM1, GK:Palit HD4850 512Mb DDR3 256bit, HDD: Seagate Barracuda 7200.10 250Gb SATA II + Western Digital 250 Gb ATA133, Mechaniky:DVD-RW - Asus DRW-2014L1T, Zdroj:Fortron 400W PFC FSP400-60GLN, TV: LEADTEK WinFast DTV2000 H, Monitor:LG Flatron W2042T, Tlačiareň:HP DeskJet 840C, Mobil: Samsung Galaxy S II, Notebook: Asus M51TA
Tominator Zablokovaný užívateľ
Založený: 21.02.2007 Príspevky: 4009
Zaslal: Pi 01.06.07 17:59
myslim ze to je ta moznost ktoru som pisal čo funguje pod oboma prehaldačmi (bola testovaná aj s videom)
Tominator: no praveze to nejako neslo...skusil som vsetko co tu je no neuspesne.asi preto ze to nieje klasicke video...aj normalny media player to neprehral iba real player
_________________ MB:MSI K9NGM3, CPU:AMD Athlon X2 5600+, RAM:1+2Gb 800Mhz Apacer + 2Gb 800Mhz AM1, GK:Palit HD4850 512Mb DDR3 256bit, HDD: Seagate Barracuda 7200.10 250Gb SATA II + Western Digital 250 Gb ATA133, Mechaniky:DVD-RW - Asus DRW-2014L1T, Zdroj:Fortron 400W PFC FSP400-60GLN, TV: LEADTEK WinFast DTV2000 H, Monitor:LG Flatron W2042T, Tlačiareň:HP DeskJet 840C, Mobil: Samsung Galaxy S II, Notebook: Asus M51TA
itsgoingd Skúsený užívateľ
Založený: 24.09.2006 Príspevky: 1433 Bydlisko: SA, Slovakia
Zaslal: Pi 01.06.07 20:54
wolf14 napísal:
chcel som skusit dat na stranku video...ale to video je pre real player..cize adresu ma
rtsp://adresa/video.rmvb
neviete ako dat na web nieco take ? chcel som to nejako na stranku a nie tak ze sa to musi stiahnut do kompu a tak spustit cez real player.neviete poradit ?
prekonvertujes do vhodneho formatu a pustis na stranke cez nejaky flash player, o lepsej moznosti neviem..
Zaslal: Pi 01.06.07 21:06
aha tak sorry testované s .wmv
gbodon Užívateľ
Založený: 03.07.2007 Príspevky: 1
Zaslal: Ut 03.07.07 18:11
Tominator napísal:
Tu je stručný návod s mnohými možnosťami. PRETO NEVYTVÁRAJTE NOVÉ TOPIKY
------------------------
1. pomocou príkazu bgsound
kód:
<body bgsound="nieco.mp3">
alebo
kód:
<body>
<bgsound src="nieco.mp3" loop="infinity">
//loop je opakovanie môže obsahovať aj čísla, hodnota infinity znamená stále dookola//
Nevýhody:
Nefunguje to vo FF ani v Opere pretože to W3C neschválilo.
------------------------
2.
cez OBJECT ako windows media player
Funguje aj vo FF a malo by aj v Opere - 1. riešenie (tak isto urobite aj hudbu)
Ďalšia možnosť je cez Javascript a PHP ale na to scripty nemám
Posledná možnosť je Flash Player
na google je ich veľa (dajte free audio flash mp3 player) osobne odporúčam:
http://www.e-phonic.com/mp3player/
Perfektne vo FF a malé problémy IE7 (musíte hudbu sťahovať do počítača) inak to funguje perfektne
----------------------
Je tu vačšina možností jednu si vyberte (píšte ďalšie)
------------------------------
Skor by som potreboval nijaké uživatelsky orientované riešenie:
Systém pre archiváciu obrázkov a audio-video záznamov v roznych formátoch. Možnosť archivácie prednášok a konferencii. Umožniť upravy nahrávky a vytvorenia e-learningových kurzov s možnostou navigácie v archivovanom obsahu. Umožniť vysledok editácie uložit vo formáte html a SCORM 1.2 /prípadne SCORM 2004/, ktoré musi byť čitateťné aspoň v dvoch rozšírených systémoch. V prípade html novsie verzoe MS- Explorer, Firefox prípadne ine prehliadače. V prípade SCORM je potrebný možnosť import do Moodle alebo do podobného prostredia.
suchy no co ides nas spravit flash player na music a video
_________________ CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Zaslal: Po 09.07.07 18:10
gbodon napísal:
------------------------------
Skor by som potreboval nijaké uživatelsky orientované riešenie:
Systém pre archiváciu obrázkov a audio-video záznamov v roznych formátoch. Možnosť archivácie prednášok a konferencii. Umožniť upravy nahrávky a vytvorenia e-learningových kurzov s možnostou navigácie v archivovanom obsahu. Umožniť vysledok editácie uložit vo formáte html a SCORM 1.2 /prípadne SCORM 2004/, ktoré musi byť čitateťné aspoň v dvoch rozšírených systémoch. V prípade html novsie verzoe MS- Explorer, Firefox prípadne ine prehliadače. V prípade SCORM je potrebný možnosť import do Moodle alebo do podobného prostredia.
???
á čo si tim chcel povedať?? trošku som zmetený, ale pripadá mi to ako nenormálne platený systém podobný YouTube (ale ba trošku lepší). Zostručni to pls
suchy Čestný člen
Založený: 17.10.2006 Príspevky: 1770
Zaslal: Ne 26.08.07 23:20
viem, ze som slubil, ze spravim player, ale nejak nemam cas sa hrat s flashom tak vam sem kopnem aspon svoj stary co som volakedy robil. niektore veci su este nedotiahnute, ale sak to uz si upravite podla potreby sami. zaklad je ze funguje.
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.