IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @931
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Softvér pre účtovníctvo a mzdy

Vyskúšajte zadarmo programy KROS. Ideálne pre stredné a malé firmy. www.kros.sk

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

RealWoman Fórum - 25. mája

Aktivujte svoj potenciál. Premeňte svoje talenty na vašu devíziu. Stretnime sa! www.realwoman.sk

Hotel Swing 4* -54%

Zľava 54% na pobyt v centre Krakowa v PL 120€ /2 os./2 noci- polpenzia, aquapark www.setriza3.sk

e-nehnutelnosti.sk

Bývajte podľa svojich snov Dovolenka na vlastnej Malte e-nehnutelnosti.sk

Ako ďalej po strednej škole?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
M4rekX
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.02.2007

PríspevokZaslal: Št 02.04.09 22:09Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som v 4 tom ročnínku na Strednej odbornej škole v Starej Turej - Obor: mechanik pc sieti. a od 4teho ročníka praxujem v IT firme ... zapajanie,montaž,servis,nastavovanie,spravovanie: WiFi,Optiky a 5GHz internetu
ako mám tu vytvorene podmienky pre pokračovanie po škole ... skusenosti mam dobre ale dal som si ešte vysoku to budem mať sklbene dokopy aj vyšku aj pracu ...
vyšku som si dal STÚ Bratislava Materialovo Technicka zo Sídlom v Trnave
a tam obor Aplikovana Informatika a Automatizacia v priemysle ... takže uvidim ako to pojde ďalej ... ale svoju perspektivu som videl v tom že ostanem tu v tejto firme take asi dva roky a potom ked pojde frajerka študovat do iného mesta tak si tam za ušetrene peniaze prenajmeme byt a ja si budem hladat pracu tam ... tzn ze za dva roky by ma delil už len rok od titulu BC. ak by šlo všetko tak ako ma a mal by som za sebou 3 roky praxe ... tzn v novom zamestnaní dost zaujímave udaje a hlavne skusenosti a tie ti nikto nevezme .. a ked si dorobíš BC. potom už budeš mat len dva roky na ING a zas môžeš postupit v praci .. tohto systemu sa držím a idem si za tym ...

tak sa drž prajem vela uspechov v praci aj v škole

Zaslať odpoveď