IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @925
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

LEGO duplo

Zábava pre vaše deti, odpočinok pre vás! www.duplo.lego.com

Regále pre všetky sklady

Paletové, policové, konzolové, mobilné Regálové systémy, zameranie, montáž.. www.kinvest.sk

Magio Internet

Najobľúbenejší internet teraz získate na prvých 100 dní úplne zadarmo. telekom.sk

Očistite svoje telo od jedov.

Uľahčite Vášmu telu bojovať s chorobami. Zbavíte sa únavy, alergií, bolestí www.detoxipan.sk

Kde sú vaše firemné autá?

Online sledovanie vozidiel pomocou GPS už od 18,90€/mes. Skús demo movys.sk

Akeho uzivatela nastavit na svn?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
php30
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.06.2009

PríspevokZaslal: Št 17.03.11 21:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, mam taky mensi problem. Nainstaloval som si SVN (subversion), vytvoril uzivatela svn_api (na vytvaranie repozitarov). Vsetko funguje az na jednu vec. Ked dam cez klienta odovzdat obsah na svn server. Napise mi chybu. Zistil som ze problem je v opravneni uzivatela svn_api. Ked zmenim adresar repozitara na uzivatel www-data, uz sa chyba nevyskitne.

A mojha otazka znie, da sa to nejako spravit aby som mohol pouzivat uzivatela svn_api? Pretoze je trochu neprakticke pre kazdy vytvoreny repozitar menit uzivatela na www-data.

Vdaka za vese napady.

edit: este dodam ze uzivatel svn_api je systemovy (--system)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
php30
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.06.2009

PríspevokZaslal: So 19.03.11 17:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Nikto mi nevie pomoct? V horsom pripade budem pre kazdy repozitar menit opravnenie pre uzivatela www-data. Len mi nejde do hlavy ako mi mohol na starom servere fungovat svn s uzivatelom vsadmin.(uzivatela som nezakladal ja) mal priradenu zlozku /home a UID,GID 5005.

Je mozne v linuze niekde nastavovat opravnenia uzivatelom? Napr. ako je www-data (http uzivatel)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
johny3212
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.11.2007

PríspevokZaslal: Ne 17.04.11 10:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Samozrejme , ze sa da. AK si instaloval SVN server, vsetky tieto veci su v dokumentacii pre SVN server, aj ako nadstavovat prava a ako pridavat a odoberat uzivatelov, ja som to ale robil v linuxe. Dobreho SVN klienta ma aj Eclipse ako subversion plugin. Svn server mozes nainstalovat aj na Apache.

Zaslať odpoveď