|
 | | |
| Autor | Správa |
php30
 Užívateľ
 Založený: 21.06.2009 Príspevky: 182
 | Zaslal: Št 17.03.11 21:47 |   |
Ahojte, mam taky mensi problem. Nainstaloval som si SVN (subversion), vytvoril uzivatela svn_api (na vytvaranie repozitarov). Vsetko funguje az na jednu vec. Ked dam cez klienta odovzdat obsah na svn server. Napise mi chybu. Zistil som ze problem je v opravneni uzivatela svn_api. Ked zmenim adresar repozitara na uzivatel www-data, uz sa chyba nevyskitne.
A mojha otazka znie, da sa to nejako spravit aby som mohol pouzivat uzivatela svn_api? Pretoze je trochu neprakticke pre kazdy vytvoreny repozitar menit uzivatela na www-data.
Vdaka za vese napady.
edit: este dodam ze uzivatel svn_api je systemovy (--system) |
| |
  |
 |
php30
 Užívateľ
 Založený: 21.06.2009 Príspevky: 182
 | Zaslal: So 19.03.11 17:39 |   |
Nikto mi nevie pomoct? V horsom pripade budem pre kazdy repozitar menit opravnenie pre uzivatela www-data. Len mi nejde do hlavy ako mi mohol na starom servere fungovat svn s uzivatelom vsadmin.(uzivatela som nezakladal ja) mal priradenu zlozku /home a UID,GID 5005.
Je mozne v linuze niekde nastavovat opravnenia uzivatelom? Napr. ako je www-data (http uzivatel) |
| |
  |
 |
johny3212
 Užívateľ
 Založený: 02.11.2007 Príspevky: 470 Bydlisko: Zilinska Univerzita :)
 | Zaslal: Ne 17.04.11 10:18 |   |
Samozrejme , ze sa da. AK si instaloval SVN server, vsetky tieto veci su v dokumentacii pre SVN server, aj ako nadstavovat prava a ako pridavat a odoberat uzivatelov, ja som to ale robil v linuxe. Dobreho SVN klienta ma aj Eclipse ako subversion plugin. Svn server mozes nainstalovat aj na Apache. |
_________________ Notebook: HP EliteBook 8740w
You can see my work in my www | |
     |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |