IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @897
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

PSS: Úvery na bývanie od 1,69%

Využite výnimočnú ponuku teraz. Akcia predĺžená do 31. mája 2012! www.pss.sk

Hotel Marlene 3*, 99 €/2 os.

2 noci v Oščadnici, využiteľné do 2.9. 99 eur/2 noci/2 osoby- polpenzia, welnes www.setriza3.sk

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

D.M.P STEEL Spojovací materiál

Chýba Vám správna skrutka, kotva, vrták, hmoždinka, nit...? U nás to nájdete! www.dmpsteel.sk

Hľadáte 3 - izbový byt?

Najširšia ponuka nehnuteľností z celej SR a EÚ na najväčšom realitnom portáli! www.topreality.sk

Ake Inline korcule ? mate ? znacka ... ?

Zaslať odpoveď
Mate Inline korcule ?

ano
46%
 46% [ 25 ]
nie
53%
 53% [ 29 ]
Celkom hlasov : 54

AutorSpráva
Harlequin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2006
Vek: 23

PríspevokZaslal: St 02.04.08 18:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Aka preferovana znacka inline kurculi ? ja som chcel NIKE ale uz nerobia Fitness, takze smolu mam no... pocul som ze Fila co robi tak tlacia na clenku, je to prevda ? Mate nejake korcule, podelte sa o skusenosti.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: St 02.04.08 18:43Odpovedať s citátomNávrat hore

ja mam rollerblade, uz tak 3-4 roky a spokojenost

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.04.2006

PríspevokZaslal: St 02.04.08 19:12Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som mal už dvoje ale vyrástol som z nich takže nemám, nepoužívam

MB:MSI X58 PLATINUM. CPU:Intel i7 920 2,66/8MB, cooled by: Scythe Orochi RAM:Corsair, 6GB DDR3 1600MHz. VGA:ZOTAC GT430 1GB Passiv. HDD:WesternDigital, RE2 500GB +640 GB + 1TB, Seagate 500 GB. ROM:DVD-RW Lite-On 524. Monitor: SAMSUNG 2443BW Printer: HP 1515n (LAN) PSU: XILENCE 600W. Audio: Creative P380 (2,1), Soft:Win 7 x64. Book: ASUS EEE 1015P, 2GB, Patriot Warp 32GB SSD, W7, Phone Samsung Galaxy Mini + SE k810 4GB.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuMSNJabberSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
nZL
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.10.2006
Vek: 20

PríspevokZaslal: St 02.04.08 19:24Odpovedať s citátomNávrat hore

mam Rocesy a neodporucam... akoze stali tusim 7k a za tu cenu fakt o nicom... som uz cakal vacsiu kvalitu za tie peniaze. Noze su pripevnene ku korculi asi 1,5 cm skrutkami a uz sa mi stalo ze ta skrutka sa po case proste odtial vymrda a som sa skoro zabil, pritom sa tam vojde aj dva razy tak velka skrutka.. dalej co je klipsa na upinanie tak je pripevnena takym nitom lenze je z hliniku a 3 zo styroch sa mi uz pokazili... na druhu stranu topanka pohodlna, aj zapinanie dobre vymyslene ale ja by som urcite kupil rollerblady

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: St 02.04.08 20:02Odpovedať s citátomNávrat hore

Priateľka má rollerblady a nesťažuje si

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 02.04.08 20:28Odpovedať s citátomNávrat hore

a co FILA ? napr THETIS LX ? fakt skoda ze Nike uz nerobi Fitness

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 02.04.08 20:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Nepoznám ale ak chceš do toho investovať viac tak jednoznačne rolleblady, tam neni o čom

Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: St 02.04.08 21:30Odpovedať s citátomNávrat hore

rollerblade alebo usd aj ked tie fitness pravdepodobne tiez nerobia

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.08.2007
Vek: 21

PríspevokZaslal: St 02.04.08 21:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Roces-spokojnost velka bcs kolecka idu uplne hadko a to so tam ABEC5 loziska... paradne sedia na nohach ale tie abec5 su dost hlucne ale pravdou je ze ked vidim schody ta mi neda ich nezoskocit a paradne sa na nich manevruje madzi ludmi vo velkych rychlostiach...

-Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM:Kingston 2x 2GB DDR2 800MHz, HDD:Seagate momentus 500GB 5400RPM, Windows 7 Ultimate, Mouse: Logitech M325 Golden Trace Lines, Audio: Genius SP-HF1200A,Externý HDD: A-DATA Superior SH02 640GB

-Mobil: Nokia N8-00 Silver/white- symbian Belle 111.030.0609
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mrsairus
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.02.2006

PríspevokZaslal: St 02.04.08 22:34Odpovedať s citátomNávrat hore

mam Rocesy a akoze pohodka ) na take korculovanie stacia a tusim ze som sa zmestil do 1600 SK takze spoko, len jedna vec ma uz stve, mam ich jedno leto a neviem ci som tak casto nanich bol ( no skoro kazdy den) ale uz asi take 3 loziska pocujem, a pritom je to abec 5 tak neviem... musim asi namazat

AMD Athlon 64 X2 4000+@4800+ cooled by AC Freezer 64 PRo PWM l Palit 8600GT 256MB 540/800@880/900 cooled by AC Accelero S2 l Biostar TA690G l DDR2 1GB 800Mhz Apacer l 160GB Seagate Barracuda 7200RPM l Delux 420W l LCD AG Neovo F-419 19"
Harlequin
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 03.04.08 14:09Odpovedať s citátomNávrat hore

a co ROLLERBLADE ? vraj super korcule... praveze tie roces take nemastne neslane...

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 03.04.08 14:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Suchy, Triminka, nZL, Triminka, mishul napísal:

rollerblade alebo usd aj ked tie fitness pravdepodobne tiez nerobia

Nepoznám ale ak chceš do toho investovať viac tak jednoznačne rollerblady, tam neni o čom

Priateľka má rollerblady a nesťažuje si

mam Rocesy a neodporucam... akoze stali tusim 7k a za tu cenu fakt o nicom... som uz cakal vacsiu kvalitu za tie peniaze. Noze su pripevnene ku korculi asi 1,5 cm skrutkami a uz sa mi stalo ze ta skrutka sa po case proste odtial vymrda a som sa skoro zabil, pritom sa tam vojde aj dva razy tak velka skrutka.. dalej co je klipsa na upinanie tak je pripevnena takym nitom lenze je z hliniku a 3 zo styroch sa mi uz pokazili... na druhu stranu topanka pohodlna, aj zapinanie dobre vymyslene ale ja by som urcite kupil rollerblady

ja mam rollerblade, uz tak 3-4 roky a spokojenost

;p

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: Št 03.04.08 15:28Odpovedať s citátomNávrat hore

kazdemu manikovi ktory ma rad rychlost odporucam : Fila Nighthawk
http://www.baysideblades.com.au/inline_skates_dt/inline_skates/fila/Fila_nighthawk_lx.htm
mam take a ctim sa ako schumacher ked v nich idem

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.10.2006
Vek: 20

PríspevokZaslal: Št 03.04.08 16:06Odpovedať s citátomNávrat hore

to hodnotenie Abec moc neuznavam... ked to robi ta ista firma tak ok ale mal som korcule znacky Tempish a mali zevraj ABEC7 a skusil som rollerblady ABEC1 a isli este rychlejsie a pritom boli este starsie

Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 07.09.2007

PríspevokZaslal: Št 03.04.08 16:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Mal som také ktoré boli na skákanie ale už si značku nepamätám. Odkedy mam v .... koleno (jeden nevydarený jump) už nekorčulujem ..
Zaslať odpoveď