IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @851
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyskúšajte Samsung

Hľadáte technológie budúcnosti a skvelý dizajn? Zažite dotyk štýlu. www.samsung.com

OPIS Engineering, s.r.o

Prevodovky, bonfiglioli , elektromotory tlmiče rázov, frekvenčné meniče, spojky www.opis.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Koľko platí firma za PHM?

Sledujte náklady za PHM online. Zbavte sa administratívy a ušetrite movys.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Ak nikto najde driver na tento volant je sef (citaj)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Brabus9
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.10.2007

PríspevokZaslal: Ut 11.11.08 22:03Odpovedať s citátomNávrat hore

mam tento volant a novy pc ...na strej sunke slapal odkedy mam tento pc nejde ani za nic...na stranke je ovladac ten vsak nejde...instaloval som asi vsetko co som nasiel..je to volant Hama rumble racing Wheel...a driver by mal byt LS-USBMX 1/2/3 Steering Wheel W/Vibration Driver....skuste niekto...porste pichnem ten volant do pc napise ze nezname zariadenie a mozem nainstalovat aj pannu mariu stale je to nezname zariadenie, instalacnu disketu som skusal takisto nic......heeeeelp......vzdy ked instalujem origo driver z diskety na konci instalacie napise iba CANNOT FIND DEVICE....sry ked je tu more chyb ale mam uz nervy nato...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.11.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 18.12.08 21:34Odpovedať s citátomNávrat hore

CANNOT FIND DEVICE znamená že nedokáže nájsť zariadenie...
zisti či máš všetky porty funkčné...
poprípade skús volant zapojiť do iného portu...
nič iné ma momentálne nanapadá...

PC - CPU: AMD Athlon X2 245 Scythe Ninja 2, MB: Gigabyte GA-M57SLI-S4, RAM:2x OCZ Special Ops Edition 1GB DDRII - 800MHz, 2x A-DATA Extreme 2GB DDRII - 800MHz + Arctic RC VGA:ASUS N9800GTX+, HDD: Hitachi SATA II 160GB 7200rpm a Samsung F1 SATA II 750GB 7200rpm, Optická jednotka:DVDRAM Samsung, Zdroj: Enermax Liberty 500W, Case: CoolerMaster Centurion 532 s presklenou bočnicou, Klávesnica:i-tec AK101, Myš: Trust GXT 14, Monitor: Samsung SyncMaster 206BW, Repro: Genius SW-HF5.1 5000, Mobil:Asus P320
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Zaslať odpoveď