IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @813
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Kurzy angličtiny Berlitz

'One to one' výučba, malé skupiny, on-line kurzy, virtuálna trieda... www.Berlitz.sk

Pevné disky Samsung

Formula medzi pevnými diskami. Rýchle, tiché a spoľahlivé. www.samsung.com

PZP Genertel online

Teraz o 5% lacnejšie ako kdekoľvek! Garantovaná najnižšia cena PZP do 31.5.! www.genertel.sk

Akcia na zvieracie potreby

Bezkonkurenčné ceny a Doprava Zdarma! Potreby pre psov, mačky, vtáky i plazy. www.zoofast.sk

Diéty, ktoré fungujú

Ktoré diéty sú aj jednoduché aj viditeľne účinné? Zistite a vyskúšajte! www.news2channel.net

Administracia fora

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Exodus
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.06.2006

PríspevokZaslal: Pi 02.06.06 14:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Ked sa na fore prihlasim do administracneho panelu tak mi neukazuje hned prvu stranku tam kde je vypisane Velkost databaze kedy bolo forum pustene teda vlasne statistiky fora a tie tabulky pod tym taktiez nie, vsetko ostatne ide len toto nie pridavam aj foto
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Exodus
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 02.06.06 16:11Odpovedať s citátomNávrat hore

nikto nic, este by som potreboval vedet ci mozem zmazat aglictinu s language lebo nedavno som mal problem s diakritikou a cital som ze ked by sa niekto regol a dal si englictinu namiesto tej slovenciny ze by sa mi vsetko pokazilo teda ze by vypisovalo blbosti (sdbfsdg).
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
pershing
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.01.2006

PríspevokZaslal: Pi 02.06.06 19:25Odpovedať s citátomNávrat hore

takto sa to nepokazi to bude v kodovani
pre opravu diakritiky urob toto :
otvor si common.php a uplne hore pred <?php vloz:
kód:
<?php
header("Content-type: text/html; charset=windows-1250");
?>

malo by to pomoct
anglictinu odstranis tak:
nastavis si svk jazyk ako default
vymazes setky subory z ftp a databazy a malo by to byt vyriesene
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSN
Exodus
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 04.06.06 21:04Odpovedať s citátomNávrat hore

no to diakritika mi ide ale asi len na slovencine anglictinu som neskusal a kde v databazy najdem a vymazem tu anglictinu ?
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: Ne 04.06.06 21:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Exodus napísal:
no to diakritika mi ide ale asi len na slovencine anglictinu som neskusal a kde v databazy najdem a vymazem tu anglictinu ?
to je len adresar /language/lang_english a ten staci zmazat ale najprv skontroluj ci niekto nema anglictinu nastavenu a az potom ju mozes zmazat

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Exodus
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 04.06.06 21:39Odpovedať s citátomNávrat hore

a neda sa to zistit nieka ryhlo lebo kazdeho uzivatela najprv nast a potom pozret sa mi dako moc nechce ale ked nic ine neni tak sa do toho pustim do rana to mozno vsetko pozrem
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: Ne 04.06.06 21:41Odpovedať s citátomNávrat hore

tak to potom zmaz a niekto sa ti uz ozve ze nieco nieje v poriadku, snad

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
scrap2000
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.07.2006

PríspevokZaslal: Pi 14.07.06 14:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Exodus napísal:
Ked sa na fore prihlasim do administracneho panelu tak mi neukazuje hned prvu stranku tam kde je vypisane Velkost databaze kedy bolo forum pustene teda vlasne statistiky fora a tie tabulky pod tym taktiez nie, vsetko ostatne ide len toto nie pridavam aj foto

Ja mam presne ten isty problem. Uz sa ti to podarilo nejako vyriesit?
scrap2000
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 15.07.06 9:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Uz som prisiel na to, kde je asi problem. V subore admin/index.php som zakomentoval tu cast, kde sa pripaja na www.phpbb.com a kontroluje verziu (updatecheck) a ked je toto zakomentovane, tak ostatne funguje.

Ale co s tym, ako to opravit, na to som neprisiel.
scrap2000
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 16.07.06 18:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Exodus, stale mas ten problem? Pretoze mne to uz zasa zacalo fungovat. Problem bol asi niekde na phpbb.org, kde sa admin index snazil pripojit a to neslo.
Zaslať odpoveď