|
 | | |
| Autor | Správa |
Al capone
 Užívateľ
 Založený: 29.11.2008 Príspevky: 17
 | Zaslal: Ne 15.01.12 13:08 |   |
Zdravim. Mam taky problem s ext. HDD, PC ho nevie rozpoznat a HDD len do nekonecna nacitava. No a o co tu ide. Dozvedel som sa ze ked HDD dam reklamovat (je v zaruke) a oni ho poslu do servisu tak za zalohu dat pytaju nekrestansky vela penazi 150-300€ a viac, co je niekolko nasobne viac ako cena HDD ... co si o tom myslite? |
| |
  |
 |
shiro
 Skúsený užívateľ
 Založený: 12.10.2006 Príspevky: 9624
 | Zaslal: Ne 15.01.12 13:23 |   |
Pri obnoveni dat je to normalna cena, samozrejme zavisi od mnozstva dat a zlozitosti ich zachrany.
Pri reklamacii vacsinou dostanes novy disk, nejaky servis sa tam neriesi.
Bud dostanes novy disk a o data prides, alebo ho das na obnovu dat, ale potom ho uz nevyreklamujes, lebo ho tam rozoberu. Vyber si.
Este som nepocul ze by sa to riesilo dakde inac. |
_________________ AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1 | |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4613 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ne 15.01.12 13:49 |   |
Myslíme si o tom to, že je to ich právo pýtať peniaze za to. Každá firma za to niečo pýta. Oni majú na starosti opravu disku, čo väčšinou možné nie je, preto ti dajú nový.
Zálohu dát si máš riešiť ty, bohužiaľ. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |