|
 | | |
| Autor | Správa |
foxXx
 Užívateľ
 Založený: 04.09.2008 Príspevky: 834 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
 | Zaslal: Po 06.07.09 14:16 |   |
Ja by som mal len jednu drobnú otázku ...ked mam notebook prevažne zapojený v sieti ale mam v nom aj založenú baterku tak tá batéria sa neničí? ja som bol doteraz v tom že nie že ked sa nabije tak ju odpojí a ide priamo zo siete také skúsenosti som mal aj s psp-čkom ale kamarát ma postrašil ževraj sa to prebíja...tak by som chcel len radu či batériu môžem nechať bez obáv o zníženie jej kapacity...dakujem  |
_________________ HP PAVILION DV5-1235ec; RAZER DIAMONDBACK 3G FLAME RED , RAZER GOLIATHUS CONTROL EDITION; WIN 7 PROFESSIONAL; iPhone 4 32GB iOS 5.0.1 untethered JB, | |
   |
 |
erikoo
 Užívateľ
 Založený: 26.02.2009 Príspevky: 1303
 | Zaslal: Po 06.07.09 14:22 |   |
tak urcite jej to nadcasove dobijanie neprospieva, ale ber to tak, ze ajtak niekedy musi dokonat  |
| |
   |
 |
def
 Užívateľ
 Založený: 29.01.2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Kremnica
 | Zaslal: St 08.07.09 22:48 |   |
Keď máš baterku stále v notebooku tak sa kazí... Pred 2,5 rokom sme si so spolužiakom kupovali notebooky a celý čas som mu hovoril aby si baterku z notebooku vyberal von ihneď ako sa dobije, ale vždy ma len vysmial že sa nekazí. A teraz mu baterka vydrží sotva 20 minút a mne 3 hod 15 min  |
| |
  |
 |
foxXx
 Užívateľ
 Založený: 04.09.2008 Príspevky: 834 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
 |
| def napísal: | Keď máš baterku stále v notebooku tak sa kazí... Pred 2,5 rokom sme si so spolužiakom kupovali notebooky a celý čas som mu hovoril aby si baterku z notebooku vyberal von ihneď ako sa dobije, ale vždy ma len vysmial že sa nekazí. A teraz mu baterka vydrží sotva 20 minút a mne 3 hod 15 min  |
ahaaa tak dík za radu ....lebo na staršom pavilione písalo že je odpojená a že sa napája zo siete ale na tomto mi nič také nepísalo ....tak dík za radu  |
_________________ HP PAVILION DV5-1235ec; RAZER DIAMONDBACK 3G FLAME RED , RAZER GOLIATHUS CONTROL EDITION; WIN 7 PROFESSIONAL; iPhone 4 32GB iOS 5.0.1 untethered JB, | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |