IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @808
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Kosačky na trávnik

Rôzne typy - benzínové, elektrické. Autorizovaný predajca AL-KO. www.technikaprezahradu.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

e-nehnutelnosti.sk

Inzertný realitný portál Intuitívne vyhľadávanie domov, bytov e-nehnutelnosti.sk

adaptér vs. batéria

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
foxXx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.09.2008

PríspevokZaslal: Po 06.07.09 14:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja by som mal len jednu drobnú otázku ...ked mam notebook prevažne zapojený v sieti ale mam v nom aj založenú baterku tak tá batéria sa neničí? ja som bol doteraz v tom že nie že ked sa nabije tak ju odpojí a ide priamo zo siete také skúsenosti som mal aj s psp-čkom ale kamarát ma postrašil ževraj sa to prebíja...tak by som chcel len radu či batériu môžem nechať bez obáv o zníženie jej kapacity...dakujem

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.02.2009

PríspevokZaslal: Po 06.07.09 14:22Odpovedať s citátomNávrat hore

tak urcite jej to nadcasove dobijanie neprospieva, ale ber to tak, ze ajtak niekedy musi dokonat
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
def
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.01.2008

PríspevokZaslal: St 08.07.09 22:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Keď máš baterku stále v notebooku tak sa kazí... Pred 2,5 rokom sme si so spolužiakom kupovali notebooky a celý čas som mu hovoril aby si baterku z notebooku vyberal von ihneď ako sa dobije, ale vždy ma len vysmial že sa nekazí. A teraz mu baterka vydrží sotva 20 minút a mne 3 hod 15 min
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
foxXx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.09.2008

PríspevokZaslal: Št 09.07.09 1:37Odpovedať s citátomNávrat hore

def napísal:
Keď máš baterku stále v notebooku tak sa kazí... Pred 2,5 rokom sme si so spolužiakom kupovali notebooky a celý čas som mu hovoril aby si baterku z notebooku vyberal von ihneď ako sa dobije, ale vždy ma len vysmial že sa nekazí. A teraz mu baterka vydrží sotva 20 minút a mne 3 hod 15 min

ahaaa tak dík za radu ....lebo na staršom pavilione písalo že je odpojená a že sa napája zo siete ale na tomto mi nič také nepísalo ....tak dík za radu

Zaslať odpoveď