IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @802
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Liek na hokejovú horúčku

Zahraj si online hokejovú manažérsku hru a bojuj so svojim tímom o víťazstvá www.hrajhokej.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Zviditeľnite sa s PPC reklamou

Efektívny typ reklamy! s Etargetom platíte iba za klik a nie za zobrazenie. www.etarget.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Automatické zavlažovanie

Moderné závlahové systémy Gardena. Ľahká obsluha, vysoká spoľahlivosť. www.gardena.sk

Active Link

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
black1101
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.05.2010

PríspevokZaslal: Ut 01.11.11 20:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím. Ľudia mám takúto prosbu na vás, nemá niekto funkciu na aktívny aktuálny link? Totižto nachádzate sa niekde aby ste videli kde sa nachádzate tak vám svieti daný odkaz v menu napr. Skúsil som to riešiť nasledovne:

kód:
function menulink($aktlink) {
   $arrays = explode("/", CELAURL);
   return in_array($aktlink, $arrays) ? "<span class='whiteactlink'>" : "<span>";
}

je to ale dobré jedine pre jedno slovo, kedže si tam explodujem / v celej URL no ja to potrebujem pre hľadaný výraz v celej url. Takže máte napríklad v url user/blb/edit/ tak potom v pouziti:

menulink("user/blb/edit/"); ---> lenže preto, že som si hore / odstránil akoby je mi to na dve veci... Bol by som fakt rád keby niekto pomohol s niečim hmatateľným nakoľko som sa s tým dosť dlho sral, myslím celú tú problematiku. A áno chcem to cez PHP a nie cez jQuery či CSS.

Veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Ďuri
Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: Ut 01.11.11 21:49Odpovedať s citátomNávrat hore

To nemozes proste kontrolovat, ci $aktlink je podretazcom CELAURL - fcia strpos?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
black1101
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.05.2010

PríspevokZaslal: St 02.11.11 16:08Odpovedať s citátomNávrat hore

A tak som rozmýšľal či nato nie je nejaká funkcia, pozeral som aj v jednej knihe - PHP pre začiatočníkov a aj som sa tam pozeral na túto funkciu, no bol už večer a tak som to ani nevyskúšal. Nejak som si myslel že to vyhadzuje len pozície a toto mi nenapadlo. Takže áno spravil som si to tak aby to fungovalo. Ďakujem fakt si mi pomohol
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď