| Autor | Správa |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4613 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Št 01.12.11 23:49 |   |
Nerozumiem, čo z toho chceš vyčítať.
Ak mám relatívnu adresu v tvare "/index.php?action=some_action", tak viem vyčítať, že budem volať index.php v roote. Je to rovnako čitateľné, ako tvoje absolútne adresy - includovanie a neviemčo na to nemá vplyv. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
camo
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 05.09.2009 Príspevky: 1176 Bydlisko: Lehota pod Vtáčnikom
 |
Ale ako vieš ku ktorému adresáru patrí ten index? Zrovna mňa sa to netýka, ale je to bežné. Či? |
| |
    |
 |
shaggy
 Moderátor
 |
To sú cesty v html, nie v php.
Ak je na začiatku lomítko, viem že to pôjdem vždy z rootu webu. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
camo
 Zablokovaný užívateľ
 |
To trochu nechápem. Adresu predsa neinterpretuje php ale prehliadač. Ten ju aj skompletizuje do absolútneho tvaru nie???
Resp. aký je rozdiel medzi html cestami a php cestami. Ja že to je to isté??? |
| |
    |
 |
shaggy
 Moderátor
 | Zaslal: Pi 02.12.11 22:34 |   |
| citácia: | | Adresu predsa neinterpretuje php ale prehliadač |
| citácia: | | medzi html cestami a php cestami. Ja že to je to isté |
camo, teraz vážne - aj trochu rozmýšľaš nad tým čo píšeš?
Ty si hovoril o tom, že relatívne cesty nie sú dobré a spomínal si tam niečo s includovaním a pod. A ja ti vravím, že tie cesty s php nemajú nič spoločné, interpretuje ich až prehliadač.
A tam naozaj nie je problém s používaním relatívnych ciest (ak sú dobre zapísané). |
    |
 |
camo
 Zablokovaný užívateľ
 | Zaslal: So 03.12.11 10:35 |   |
No dobre už chápem, čo si chcel povedať.
Ďakujem, že ste mi venovali toľko úsilia. |
| |
    |
 |
|