IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @774
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Emos SK s.r.o.

Veľkoobchod a maloobchod s elektroinštalačným materiálom. www.emos.sk

Hľadáte vidiecky dom?

Navštívte Top Reality - najväčší portál s najnovšou ponukou nehnuteľností! www.topreality.sk

So sebaistotou na pláž

Je čas jednoducho a zdravo schudnúť. www.news2channel.net

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Batérie, akumulátory

Veľa druhov na sklade. Poradenstvo. Predajne v Bratislave a B. Bystrici. www.spower-exim.sk

Acer Aspire 5530

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jacho6380
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.10.2008

PríspevokZaslal: Št 23.10.08 11:32Odpovedať s citátomNávrat hore

ALZA, vyskusame uvidime. Ja som s tym spokojny co sa tyka vykonu a funkcii akurat ma s***a ta vista a nestabilita! Ked to teraz pojde tak som spokojny a s****m cely servis
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
jacho6380
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 26.10.08 13:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Na tom XP zo chlapi ide na 101%, podla mna bola chyba niekde na disku a tych particiach co tam mali vytvorene. PQSERVICE a tak, boli tam particie
jacho6380
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 04.11.08 12:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak som tu zas a padlo aj to xp asi po 3-4 dnoch a uz som to poslal spät s tym ze budem trvat na vrateni penazi, ked aj cez pravnika...
jacho6380
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 06.11.08 18:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Ty vole, uz to aj ide naspäť, v pondelok som to posielal s tym že to dostanú až v utorok ráno, V utorok po obede to zobral technik a vo štvrtok na obed to posielali späť, nejaky rychly servis!!! Som zvedavy kolko mi to vydrzi doma
Zolco
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2008

PríspevokZaslal: Po 29.12.08 15:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Čaute!Aj ja som sa satl obeťou takéhoto laptopu.mne funguje,až na to,že batéria mi vydrží hodinu.nie je to tak trocha málo?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Qpkqkma
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Po 29.12.08 15:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Zaleži vo výkonových nastaveniach CPU. Ak máš nastavenú najvyššiu svetlosť na display k tomu wifinu, a pracuješ nanom tak sa ani nečuduj.

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
icefire
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Po 29.12.08 21:06Odpovedať s citátomNávrat hore

ako toto forum ma zoziera, ked napisem ja nebodaj v bazari kvoli aktualizacii o tom, ze sa par veci z celku predalo, aby to bolo pre ostatnych v ramci celku viditelne, dva prispevky nedajboze za sebou, Cthulhu sa hned ohana BP a tu si veselo piste 4x za sebou prispevky bez Editu (nic v zlom ale toto je moc, rovnaky meter nie je na kazdeho, vyhovorky, ze si to niekto nevsimol su blbost, odostupy su dost velke)

a co sa tyka k teme:
ak ti to poslali tak rychlo naspat, tak nie je sanca, ze to opravovali, aj keby to opravili, tak si to tam nechaju dlhsie na vylucenie inych hw problemov /napr. prehrievanie
Zolco
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2008

PríspevokZaslal: Ut 30.12.08 14:59Odpovedať s citátomNávrat hore

qpkqkma!
Dakujem ti!pokusim sa ho este nastavit!Skusal som davat don vinxp stiahol som aj driver na hdd,a vlozil do windows-u s programom n-lite.nepodaril sa mi nainstalovat.Da sa to?A ano,ako?Za pomoc vopred dakujem!
milhaus94
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.06.2009

PríspevokZaslal: St 24.06.09 13:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute
mal som tiez podobny problem, o ktorom teraz hovorite mam uz trosku starsi acer notebook, ale slape v poho... podla mna je chyba v tom, ze ked sa vybije baterka tak vsetky veci, ktore boli ulozene v rezime spanku v ramke, tak sa zmazu . ale to iba v pripade ak nemas notebook v zasuvke. po vyklopeni notebooku niekedy nenacita windows v poslednom stave v akom bol a vypise chyby niekedy sa windows zapne a niekedy zblbne a jedno ci je to vista alebo xp ale to je iba moj nazor no a este ten zvuk mozno ten driver nebol presne na tvoju verziu ale to je zasa iba moj nazor
malosiak
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2011

PríspevokZaslal: Št 29.12.11 2:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Ohladne skusenosti osobne pouzivam Acer Aspire 5530 treti rok nepretrzite, nahradil moj stary stolny PC, DVD prehravac a Hifi audio a to bez akejkolvek poruchy. Win Vista a jej dost velke naroky na hardware, som nahradil WIN XP velka spokojnost vsetko bezalo ako po masle. Po upgrade RAM na 4GB momentalne bezi na WIN 7 ktory si predsa len poradi s 2 jadrami lepsie ako starsi XP. Co sa tyka kvality materialu notebook nebol pri kazdonenom pouzivani setreny material javi bezne znamky opotrebenia viac menej kozmetickeho charakteru na vysoko lesklej casti predneho krytu. Notebook sa my vysmikol z ruky padol na zem na ktorej bol koberec z vysky 1,50m pri vahe notebooka 3kg to je vazny pad. Vysledok uvolnena kytka na klbe displeja ktoru som hned zacvakol spet bez poskodenia.
Neviem ako ine modeli od Aceru ale prave tento moj kus sa im podaril a zasluzi si privlastok spolahlivy multimedialny kus techniky.
Aby som len nevichvaloval tak kapacita baterie po troch rokoch z povodnich 2h10min klesla na slabích 40 min. K vycisteniu ventilatora a chladenia je nutne kompletne rozobrat takmer celi notebook.
Zaslať odpoveď