|
 | | |
| Autor | Správa |
pukepulos
 Skúsený užívateľ
 Založený: 24.04.2008 Príspevky: 4789 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: St 27.05.09 12:10 |   |
zdravim ludia...
potreboval by som surne pomoc lebo program/utilita acer epower management mi z nicoho nic prestala fungovat s tym ze na nic nemozem kliknut a nic upravit hlavne co sa tyka rychlosti cpu a pod. neviete niekto ako to znova spojazdnit? konfiguracia notebooku acer aspire 5100: amd turion 2.0 ghz 512mb ram ati radeon xpress 1100
sposobuje mi to problemy v hrach..napr. warcraft predtym bezal bez problemov teraz neuveritelne seka...problem moze byt aj v prehrievani lebo procesor dosahuje teploty okolo 70 stupnov vo windowse ..tak za kazdy napad som vdacny..uvazoval som nad chladiacou podlozkou neviem nakolko by to pomohlo ..z ineho fora mi radili update biosu co som spravil ale nepomohlo...
vopred diki |
CPU:e5200 cooled by OCZ Vendetta+Enermax Cluster RAM:2x1gb A-data gamers series MB:Gigabyte ep43-ds3 VGA:4850 matrix+accelero s1 rev.2+Enermax Magma@5V PSU:Enermax 385w LCD:LG Flatron W2243T HDD:WD 640gb Case:Coolermaster Elite 330+Enermax Magma Out of case@5V | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |