|
 | | |
| Autor | Správa |
Martindidcot
 Užívateľ
 Založený: 30.06.2008 Príspevky: 4
 | Zaslal: Št 11.06.09 18:07 |   |
Mam na tomto NB problem z mechanikou. Pred mesiacom bola menena v servise a potom fungovala asi tyzden bez problemov. Potom zmyzla aj z Biosu. Vzdy ked zapojim do usb Huawei usb modem na sim kartu, objavy sa aj mechanika a funguje bez problemov. Huaweia som odinstaloaval, preinstaloval aj komplet opracny system, ale problem je rovnaky. Niekedy sa objavy, niekedy nie a to uz aj bez Huaweia. A to ani v biose. Viete poradit kde by som mal hladat problem. Mal by to byt problem vadnej mechaniky, alebo by pomohlo prepalenie biosu? |
| |
  |
 |
crysa
 Užívateľ
 Založený: 06.01.2009 Príspevky: 156
 | Zaslal: Št 11.06.09 20:50 |   |
ak je notebook v zaruke tak v ziadnom pripade neprepaluj bios, ak si s tym uz mal problemy a bol uz aj na reklamacii daj ho znova
ak sa ti to znova stane tak mozes ziadat o vratenie penazi alebo o novy model  |
| |
  |
 |
Martindidcot
 Užívateľ
 Založený: 30.06.2008 Príspevky: 4
 |
| crysa napísal: | ak je notebook v zaruke tak v ziadnom pripade neprepaluj bios, ak si s tym uz mal problemy a bol uz aj na reklamacii daj ho znova
ak sa ti to znova stane tak mozes ziadat o vratenie penazi alebo o novy model  |
Dakujem za odpoved.
reagujem neskor, lebo to je nb znameho a uplne som na to zabudol
Zaruka nan uz davno neplati. Mechanika je asi mesiac stara. menili mu ju v servise udajne koli rovnakemu problemu. Teda, ze raz ju Bios aj Win vidia v pohode a funguje a raz nie je ani v biose ani vo win.
Vedel by ma niekto nasmerovat v com by mohol byt problem respektive mal uz niekto rovnaky problem? |
| |
  |
 |
luko222
 Užívateľ
 Založený: 12.08.2008 Príspevky: 37
 |
| Martindidcot napísal: | Dakujem za odpoved.
reagujem neskor, lebo to je nb znameho a uplne som na to zabudol
Zaruka nan uz davno neplati. Mechanika je asi mesiac stara. menili mu ju v servise udajne koli rovnakemu problemu. Teda, ze raz ju Bios aj Win vidia v pohode a funguje a raz nie je ani v biose ani vo win.
Vedel by ma niekto nasmerovat v com by mohol byt problem respektive mal uz niekto rovnaky problem? |
Mam rovnaky problem a neviem co s tym... ak si to vyriesil mozes napisat v com bol problem?
Diky |
| |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |