IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @768
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Kvalitné letné pneu lacno

Každý mesiac nové akcie na pneumatiky! Výhodné ceny a doprava zadarmo! www.POPGOM.sk

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Nenápadný domček ako ušitý

pre rodinku s dvoma deťmi. Do dedinky neďaleko Bratislavy, kam väčšinu mojdom.zoznam.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Acer Aspire 3100 a problem z dvd

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Martindidcot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.06.2008

PríspevokZaslal: Št 11.06.09 18:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam na tomto NB problem z mechanikou. Pred mesiacom bola menena v servise a potom fungovala asi tyzden bez problemov. Potom zmyzla aj z Biosu. Vzdy ked zapojim do usb Huawei usb modem na sim kartu, objavy sa aj mechanika a funguje bez problemov. Huaweia som odinstaloaval, preinstaloval aj komplet opracny system, ale problem je rovnaky. Niekedy sa objavy, niekedy nie a to uz aj bez Huaweia. A to ani v biose. Viete poradit kde by som mal hladat problem. Mal by to byt problem vadnej mechaniky, alebo by pomohlo prepalenie biosu?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
crysa
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.01.2009

PríspevokZaslal: Št 11.06.09 20:50Odpovedať s citátomNávrat hore

ak je notebook v zaruke tak v ziadnom pripade neprepaluj bios, ak si s tym uz mal problemy a bol uz aj na reklamacii daj ho znova
ak sa ti to znova stane tak mozes ziadat o vratenie penazi alebo o novy model
Martindidcot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.06.2008

PríspevokZaslal: Št 18.06.09 0:21Odpovedať s citátomNávrat hore

crysa napísal:
ak je notebook v zaruke tak v ziadnom pripade neprepaluj bios, ak si s tym uz mal problemy a bol uz aj na reklamacii daj ho znova
ak sa ti to znova stane tak mozes ziadat o vratenie penazi alebo o novy model

Dakujem za odpoved.

reagujem neskor, lebo to je nb znameho a uplne som na to zabudol

Zaruka nan uz davno neplati. Mechanika je asi mesiac stara. menili mu ju v servise udajne koli rovnakemu problemu. Teda, ze raz ju Bios aj Win vidia v pohode a funguje a raz nie je ani v biose ani vo win.

Vedel by ma niekto nasmerovat v com by mohol byt problem respektive mal uz niekto rovnaky problem?
luko222
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.08.2008

PríspevokZaslal: Ne 01.11.09 2:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Martindidcot napísal:
Dakujem za odpoved.

reagujem neskor, lebo to je nb znameho a uplne som na to zabudol

Zaruka nan uz davno neplati. Mechanika je asi mesiac stara. menili mu ju v servise udajne koli rovnakemu problemu. Teda, ze raz ju Bios aj Win vidia v pohode a funguje a raz nie je ani v biose ani vo win.

Vedel by ma niekto nasmerovat v com by mohol byt problem respektive mal uz niekto rovnaky problem?

Mam rovnaky problem a neviem co s tym... ak si to vyriesil mozes napisat v com bol problem?
Diky
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď