IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @761
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

OmegaMarine Forte

Eskimáci vedia, čo je zdravé Získajte balenie zadarmo www.naturamed.sk

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

Účinná kozmetika NIVEA

Sme verným spoločníkom miliónov ľudí po celom svete. Pridajte sa! Nivea.sk

Zľava 50% náušnice z minerálov

Od 2€ až 1000 párov na výber Exkluzívny shop s minerálmi v Bratislave www.milishop.eu

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Ac.Milan

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
AutorSpráva
topgun1234
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 25.01.2011

PríspevokZaslal: St 30.03.11 22:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Takže ja poviem dokázanú pravdu ktorou chcem dotyčnému pomôcť v oblasti zdravia, walther to nazve blábolmi, jeho klamstvo nezmažete, použije v príspevku a keď ja reagujem na jeho prekrútenie môjho príspevku( že ja chlapca posielam pre tabletky lekárovi ) úplne normálnym spôsobom , tak to je už asi rovno na vyhodenie. Hlavne že ty si ma v tej téme čo si hneď aj uzamkol pred chvílou nazval rómom. To je asi ten tvoj systém urážania a vyjadrovania sa ktorý je na fóre povolený. Ale ok berem to. Rozprávať klamstvá, zavádzať skutočnosti sa na tomto fóre toleruje. Prípadné argumenty sú automaticky mazané bez vysvetlenia. Alebo žeby slovo debilko bolo tak veľmi urážajúce ? Keď dotyčný klame a vyslovene na tomto "slušnom " fóre zavádza ? Ty si ma pred chvíľou nazval cigáňom, z toho by to pochopilo aj malé decko. Myslím si, že nazvať niekoho romákom je horšie, hlavne keď ten romák sa tu snaží hovoriť pravdu. Ale v pohode. Ste tu partia
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
eXistenZ
Administrátor
Administrátor

Založený: 13.10.2006
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 30.03.11 22:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Keď si predstavím koľko ľudí tu už bolo a presadzovalo svoju pravdu, ktorá bola vždy tá najpravdivejšia...

Snaž sa držať jednej témy a nerozťahovať tvoju malú vojnu voči vedeniu na viacero threadov.

Intel Core i5 2500k @ 4,5GHz + CM Hyper 212+ & TY140 | Corsair 2x4GB 1600MHz DDR3 | ASUS EAH 6950 2GB @ 6970 MOD @ 980/5900 + Prolimatech MK-13 & 2x Fractal 12cm | WD Caviar Blue 640GB | Fortron Black Power + MAGMA fan | DELL U2412M 24" 1920x1200 IPS | Logitech G11 Keyboard | A4Tech X750BK | Samsung Galaxy R i9103
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!