IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @742
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Pevné disky Samsung

Formula medzi pevnými diskami. Rýchle, tiché a spoľahlivé. www.samsung.com

Viac ako elektronická cigareta

INNOKIN AIO TANK, Štýl a luxus v púzdre Multifunkčná a nadčasová e-cigareta www.elcigshop.sk

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

IQ test - test národa

Nudíte sa? Otestujte sa v špičkovom a preverenom IQ teste. IQ-Attack.sk

Schudnite za týždeň

Je to skutočne najlepšia a zdravá voľba na zbavenie sa nadváhy www.news2channel.net

A-DATA DDR2 2x 2GB 1066+ MHz Extreme

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
mirom
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: So 30.07.11 21:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Je v podstate jedno ktory pouzijes ale lepsi bude asi ten bootovaci nie cez Win.
(Ako pises, ze ta IT zaujima a moc o tom nevies tak si z toho nic nerob, mal si vidiet tie veci co som sa tu pytal ja ked som bol novy, niez som skoro nic nevedel.)

MB: MSI 785GM-E51, CPU: AMD PHENOM II X4 925, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, VGA: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD5770, PSU: Corsair VX450, DVD-RW: SAMSUNG SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 Black, LCD: LG FLATRON W2246T, 21.5", OS: 7 Home Premium SK, 64bit, Repro: Behringer MS40 + Monacor CARPOWER SP-252c (DIY BOX), Mouse: A4Tech EVO XGame XL740, Red, Mouse pad: SteelPad QcK+, Keyboard: TRUST KB-2200.
Na súkromné správy týkajúce sa Vašich problémov neodpovedám, na riešenie je tu fórum!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Luky753
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.07.2011

PríspevokZaslal: So 30.07.11 21:47Odpovedať s citátomNávrat hore

No neviem ale ja si už pripadám jak tutko
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
bindo000
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.04.2011

PríspevokZaslal: So 30.07.11 21:55Odpovedať s citátomNávrat hore

to je v pohode any ja som najprv nic nevedel o pc a tak pokazil som par MB par GPU a par HDD
ani teraz toho neviem moc ale tak stale sa ucim

//Luks: co je to tady doprdele?Diskuse o pamětích nebo gramatický kroužek?

PC1:MB:ASUS P5E Deluxe CPU:Intel Core 2 DUO 2,8 GHZ taktovany na 3,9GHZ Cooler:ZEROTHERM FZ120 RAM:2X2GB DDR2 Corsair CL5.800MHZ PSU:Cooler Master REAL POWER 520W Hitachi 250GB, ATI POWER COLOUR HD4890 1GB DDR5,Genius 5.1 5005 Home Theather Surround System
Win 7 Enteprise 64Bit
PC2:Dell Optiplex 170L
Luky753
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.07.2011

PríspevokZaslal: Ne 31.07.11 13:47Odpovedať s citátomNávrat hore

No myslím si že je to fórum o IT aj som to písal ale ja som tu nezačal rozoberať gramatiku ale mirom takže tak a už to ani nebudem ďalej riešiť ďakujem všetkým za rady vlastne vám dvom thanks a dúfam že som nikoho nie jak neurazil nešlo my oto ale len o tie ramky a ten problém ohľadné nich je vyriešený takže neprišiel som sem na toto fórum rozoberať nejakú gramatiku takže sa ospravedlňujem aj tomuto fóru trosku sme zabočili od témy.
Zaslať odpoveď