IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @719
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

WESTEND TOWER

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Televízia Magio

Široký výber programov, super funkcie, Magio Archív, + prvých 100 dní zadarmo. Telekom.sk

S Easy Free voláš za 9 centov

SMS ťa stojí 6 centov, internet v mobile máš zdarma + 30€ pri prenose čísla k nám telekom.sk

8800GTS nefunguje TV-Out

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
SonnY
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.12.2006

PríspevokZaslal: So 03.05.08 20:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam 8800GTS a chcem napojit TV k PC cez TV-Out. Instaloval som monitor cez nvidiackeho sprievodcu(zvolil som k/pal(na vyber bol este p/pal) a restartoval PC. Ale obraz nikde. V nastaveni zobrazenia mam uz dva monitory a mam pre TV zaskrtnute rozsirenie aj na tento monitor. V spravcovi HW mi pribudlo 4x "vychozi monitor". Ked pohnem mysou do prava tak vidim ze je tam druha obrazovka(mys ide za okraj).

Predtym som mal ATInu a fungovalo to, takze v TV ani v kabli problem nebude. Predpokladam, ze do kablu z grafiky nejde vobec ziadny signal.

---
Tak uz som to vyriesil. Pouzil som totiz stary kabel ktory bol priamo napojeny na redukciu z grafickej karty. Trebalo pouzit rozdelovaci kabel pribaleny ku grafike a pripojit kabel z TV len na jednu z troch koncoviek.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď