IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @228
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

O2 paušál bez viazanosti

Nový O2 paušál aj s telefónom a úplne bez viazanosti. Viac info tu! pausal.o2.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Fandíš slovenskému tímu?

Hraj o 1000€ a tipuj hokej bez rizika! Majstrovstvá sveta v hokeji s Tipsportom www.tipsport.sk

Zabráňte poteniu

Vyhnete sa nežiadúcim škvrnám na oblečení s NIVEA Black&White. Nivea.sk/potenie

4870 taktovanie

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Tibest
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.07.2008

PríspevokZaslal: So 16.08.08 22:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam MSI R4870. Ked pretaktujem frekvenciu grafickeho procesoru, je vsetko ok. Ale ked co len o par MHz pretaktujem frekvenciu grafickej pamati, preblikava mi obrazovka. Nemyslim to tak, ze mi stale blika, ale napriklad ked sa otvara nove okno, tak mi raz blikne alebo ked sa spusti hra, tiez blikne.
Na taktovanie pouzivam Catalyst.
vdaka
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: So 16.08.08 23:06Odpovedať s citátomNávrat hore

takty v 2d a 3d sa menia, takze pri zmene profilu sa zmenit takt pamati co sposobi bliknutie. ked je takt defaultny, tak je takt 2d a 3d zhodny. ak sa to prejavuje aj inde ako pri 3d vytazeni, tak je to nestabilna ram pri pretaktovani. ine vysvetlenie nepoznam.

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Tibest
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 16.08.08 23:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Pravdu povediac ani neviem, ci sa to prejavuje pri 3d zatazeni. Spominal som ze mi to blikne pri otvoreni noveho okna. Ked ale vypnem Win Aero, tak vobec nepreblikava. Spustil som potom hru (konkretne Flight Simulator X) a pocas spustania blikol. Potom som si nastavil v menu hry simulaciu a pocas toho mi tiez par krat blikol. Ked som zahajil samotnu simulaciu, tak pocas nacitania opat blikol ale pocas samotneho hrania uz neblikalo a vsetko islo ok. Pri vypinani hry opat blikol. Je to teda v poriadku alebo je predsa nestabilna pamat?
OmeGa
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: Ne 17.08.08 0:02Odpovedať s citátomNávrat hore

vsak daj pamat do default taktu, a skus urobit tento test este raz... uvidis sam, ci to bude blikat stale, alebo to bude ok...

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Tibest
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.08.08 11:40Odpovedať s citátomNávrat hore

V default takte nepreblikava
OmeGa
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: Ne 17.08.08 12:26Odpovedať s citátomNávrat hore

tak si nechaj default. aj tak na takte pamati vykon skoro nezavysi, takze si tym nepomozes. alebo ak ti to blikanie nevadi, tak si mozes pretocit. nieje to nestabilita, ale proste prepinanie medzi rezimami...

Tibest
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.08.08 13:06Odpovedať s citátomNávrat hore

ok. budem taktovat vacsinou iba jadro. Vdaka za pomoc
Zaslať odpoveď