IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @193
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte ekonomický software?

Máme pre vás riešenie - SunSoft EcoSun. Pre maloobchod, veľkoobchod, výrobu. www.sunsoft.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Informačné systémy na mieru

Naprogramujeme vám softvér presne pre vaše firemné procesy. www.partnersoft.sk

domy.cekujbyvanie.sk

Hľadáte dom? Predávate? Sprostredkúvate? Bývajte vo vlastnom, mesto či vidiek. domy.cekujbyvanie.sk

Pridaj sa a vyhraj iPad

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Zarobte si vyplnením ankety na internete www.marketagent.com

350W NoName PSU

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
LordMMX
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.05.2007
Vek: 20

PríspevokZaslal: So 13.12.08 1:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdarec hoši, potrebujem docela rýchlu odpoveď

Dnes večer bol u nás problém s elektrikou, jednoducho sa niečo posralo v rozvodni, a odniesol to môj komp, konkrétne zdroj. mal som 400W fortron, ktorý mal zjavne dosť, lebo jednoducho keď prúd klesol na takú úroveň, že už nedokázala ani lampa svietiť, tak komp stále bežal, zrazu sa vypol a potom začala tradičná "silvestrovská šou", jednoducho kopa smradu, iskier a priam vyšľahujúcich plameňov... Keďže potrebujem pracovať , teda potrebujem priviesť komp k životu, chcem sa opýtať, či by ho dočasne (do pondelku) utiahol 350W NoName zdroj s 12cm vetrákom. PC Som naštartoval na kratučkú testovaciu jazdu či sa nepoškodilo aj niečo iné, zjavne je všetko OK. ale nemám kuráž nechať to zapnuté 5 hodín bez toho aby som sa nespýtal lebo som si vážne nie istý, či to bude vládať...

Zostava:
ASUS P5N32-E Sli Plus
Intel Pentium Dualcore E2140 @ 2Ghz (dám ho na default pre odľahčenie)
2GB DDR2-667Mhz RAM
250GB SATA HDD Seagate Barracuda 7200.10
DVD-RAM nejaká TSSCCopr. SATA
GeForce 7600GT 256MB PCIe.

USB periferie sú
Tlačiareň, Myš, Webkamera, externý disk (2,5") a iPod Mini.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.03.2007

PríspevokZaslal: So 13.12.08 2:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Mal by to zvladat, ja som mal nejaky 350W noname a fungoval som na nom 2 roky zo zostavou uvedenou nizsie iba s rozdielom ze som mal 2GB ram, nemal som pretaktovany processor a grafiku som mal 7600GT (od asusu). Cize by nemal byt problem, hovorim to vsak zo skusenosti nie preto ze by som bol o tom presvedceny ze vsetky noname zdroje to utiahnu. (mal som nejaky redstar? alebo nieco take)

Desktop: CPU Core2duo E6300 2,6GHz (Chladenie Scythe Ninja) | MB i965 | RAM 4x1GB A-DATA EE Vitesta DDR2 800MHz@855MHz | VGA ASUS ATi EAH4850 512MB GDDR3 625MHz@685MHz/1009MHz@1100MHz | HDD Seagate 120&160GB 7200Rpm 8MB cache | DVD LG DVD burner x2 | PSU SAGA+ FSP450 | MONITOR LCD HP1955 19" | MOUSE Logitech RX300 | Keyboard Logitech Ultra-Flat | OS Windows 7 Ultimate
Notebook: HP mini 5102 | CPU Intel Atom N450 | SDRAM 2x1024 DDR2 667MHz | VGA Intel 3150 | HDD Hitachi 320GB 7200RPM SATA | MONITOR 10,1" | PERIPHERALS WiFi Intel 802.11 | OS ARCH (kenel 2.6.37) x64 openbox
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
LordMMX
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.05.2007
Vek: 20

PríspevokZaslal: So 13.12.08 2:04Odpovedať s citátomNávrat hore

no tak do pondelku snáď prežije ... fakt toto ma dojalo... ten zdroj prežil búrku, vyčíňanie záložného zdroja (aj ten je už v kremíkovom nebi, avšak v záruke takže RMA) a podobné srandy ako prepínanie ističov... a zabilo ho zníženie napätia... jediné čo sa mi na tom páči bol ten ohňostroj a ten luxusný parfum (teda smrad)

Zaslať odpoveď