IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @184
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Tipnite si na MS v hokeji.

Bez manipulačného poplatku a s kurzovým zvýhodnením. tipkurz.etip.sk

VÚB- banka pre váš biznis

Flexibiznis účet, platobný styk či vkladové produkty pod 1 strechou! www.vub.sk

Chcete si kúpiť auto?

Vyskúšajte rýchlu bezúčelovú pôžičku PROFI CREDIT bez dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

AZ pneu - špeciálné ceny

Špeciálne ceny zimných pneu, využite skvelé ceny pneumatík. www.az-pneu.sk

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

3 krat a dost

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sph1Nx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.09.2009

PríspevokZaslal: Ut 23.08.11 11:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim obraciam sa na vas s otazkou reklamacie....vlastnim notebook asus g73jh ktory sa mi v priebehu 2 mesiacoch 3x poruchal nie mojim zavinenim....vzdy to bola identicka chyba ked sa vracal zo servisu bola charakterizovana ako porucha na lcd paneli...notebook mam uz rok aj dva mesiace cize je este v zarucnej lehote....kupil som ho cez e-shop...v zivote som nic nereklamoval a nemam s tym ziadne skusenosti....mam pozadovat vratenie plnej sumy od e shopu? co dava zdravy rozum...som na pochybach lebo raz som tam volal, po druhom pokazeni, a oni sa uplne distancovali od problemu a odkazovali ma na asus servis v ostrave...ale nemozem predsa pozadovat vratenie plnej sumy od servisu nie? navyse vymena notebooku za fungl novy u mna po tejto negativnej skusenosti nepripada do uvahy... dakujem za rady

// pridané po 5 minútach od posledného príspevku

doplnam ze dvakrat uz bol v servise a vcera sa poruchal po tretikrat tak preto sa pytam ako postupovat
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 23.08.11 11:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Napis im list, kde odstupujes od zmluvy. Doporucene to posli do obchodu.

Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: Ut 23.08.11 12:01Odpovedať s citátomNávrat hore

pravdaze musis pozadovat plnu sumu a to priamo od shopu, v ktorom si NB kupil (kde to bolo?). Bud ako pise Daron alebo mozno maju tuto moznost v tlacive pri vyplnani reklamacie (ale kedze to neriesis osobne, doporuceny list bude asi lepsia volba).

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
sph1Nx
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 23.08.11 21:25Odpovedať s citátomNávrat hore

dakujem za reakcie...e-shop sidli v ziline

// pridané po 4 minútach od posledného príspevku

este jedna otazocka: ako maju vyzerat jednotlive nalezitosti listu....ma to mat nejaku konkretnu formu ktorej sa mam drzat? ako by to malo zhruba vyzerat...nejaky vzor by sa zisiel

// pridané po 7 hodinách 35 minútach od posledného príspevku

este ma napadla jedna vec nepotrebujem ten notebook poslat do servisu este aj po tretikrat aby som mal lepsiu vychodiskovu poziciu pri vybavovani reklamacie? sice sa ta ista vada vyskytla uz po tretikrat ale nebola aj tretikrat v servise aby ju zaznamenali a opravili....sice o notebook uz nestojim ale budem mat papiere zo servisu ze tam bol a tympadom sa o to mozem opierat...a az potom by som odstupil od zmluvy....som dezorientovany lebo presiel som par for tykajucich sa reklamacii a na istote mi to nepridalo praveze naopak som z toho este viac blbsi
jtbs
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: Ut 23.08.11 21:31Odpovedať s citátomNávrat hore

no musis mat 3x uznanu reklamaciu o rovnakej chybe..vsak to posielas do toho isteho shopu, od ktoreho chces peniaze

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
sph1Nx
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 23.08.11 22:00Odpovedať s citátomNávrat hore

hej ale neviem ci si si vedomi jednej skutocnosti a to tej ze jediny autorizovany servis pre asus dostupny pre slovakov je v cesku v ostrave...o tom ze moj notas bol uz dvakrat v servise nema e shop ziadne vedomie...kazdopadne zas ho poslem do servisu a ked sa mi vrati budem sa zaoberat odstupenim od zmluvy...nevies ci nemam do popisu zavady pri posielani do servisu napisat ze ho nechcem ked sa mi o tyzden aj tak zas pokazi pre tu istu vec?
jtbs
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: Ut 23.08.11 22:04Odpovedať s citátomNávrat hore

si ho mal kludne posielat do obchodu, potom je uz na nich ako problem vyriesia, ci to poslu do asusu alebo co. Ak to posielas priamo do asus servisu, tak treba od nich dostat aj treti vypis o stave a potom pytat peniaze od obchodu, v ktorom si NB kupil. Ci mas ziadost o vratenie penazi napisat aj Asusu, to neviem, ale peniaze potom treba pytat od predajcu

sph1Nx
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 23.08.11 22:18Odpovedať s citátomNávrat hore

hej teraz si uvedomujem ze som spravil chybu...posledna zalezitost ktora ma trapi: prvykrat ked bol nt v servise mohol som sledovat jeho stav po zadani RMA na stranke http://www.sil.cz/ kde bola nakoniec popisana chyba a jej nasledna oprava...po druhykrat ked bol v servise som sice mohol sledovat stav zakazky ale uz nie na stranke sil.cz ale na http://support.asus.com.tw/service/service.aspx?no=446&SLanguage=cs-cz kde po zadani rma sice naslo zasielku ale uz tam nebol popis chyby a a jej nasledne riesenie...cize bude problem o dokazovani tej istej chyby...neviem preco sa to vsetko nerealizovalo cez sil mozno to bolo v inom servise ale nebol som o tom upovedomeni ani mailom...chyba je na displeji ktory je rozhaseny absolutne necitatelny...uvital by som aj reakcie uzivatelov ktory maju skusenosti s asus servisom
jtbs
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: Ut 23.08.11 22:28Odpovedať s citátomNávrat hore

problem v tom nebude, staci poziadat asus servis o vypis o stavu notebooku, o trojitej reklamacii rovnakej zavady a ten potom posunut predajcovi a ziadat peniaze

Zaslať odpoveď