IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @162
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Magio Internet

Najobľúbenejší internet teraz získate na prvých 100 dní úplne zadarmo. telekom.sk

Chcete si kúpiť auto?

Vyskúšajte rýchlu bezúčelovú pôžičku PROFI CREDIT bez dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

Nový Ambi Pur Fresh Air

Odstráňte nepríjemný zápach a môžete voľne dýchať. youtube.com/AmbiPur_SK

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

2001 vesmirna odysea

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
maugggly
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.04.2006
Vek: 30

PríspevokZaslal: Ut 06.12.11 19:21Odpovedať s citátomNávrat hore

akosi neviem pochopit koniec filmu a rad by som vedel aj nazory inych na ten koniec
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
marian_r
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.03.2011
Vek: 54

PríspevokZaslal: St 07.12.11 16:28Odpovedať s citátomNávrat hore

maugggly napísal:
akosi neviem pochopit koniec filmu a rad by som vedel aj nazory inych na ten koniec

Prvý veľký film náboženstva New Age.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
nZL
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.10.2006
Vek: 20

PríspevokZaslal: St 07.12.11 19:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Na internete urcite existuju vsetky mozne vysvetlenia, ja ti odporucal aby si na to prisiel sam. Nevadi ak to cele nepochopis hned, kludne to nechaj tak a pozri si ten film znovu za par mesiacov, budes mat z toho lepsi zazitok ako ked si len precitas vysvetlenie. Ja som si uz par krat tak znicil zazitok z filmu, ze som to nepochopil na prvy krat, pozrel som si vysvetlenie a potom som lutoval ze som na to radsej neprisiel sam, zda sa mi to ako cheatovanie, ze sice ta to kratkodobo uspokoji ze vies o com to bolo ale ten zazitk je ovela mensi ako keby si na to prisiel sam. S vesmirnou odyseou som na tom podobne, videl som to priblizne pred rokom a asi si to pozriem znovu v najblizsej dobe.

Zaslať odpoveď