|
 | | |
| Autor | Správa |
maugggly
 Užívateľ
 Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1725 Bydlisko: Topolčany Vek: 30
 | Zaslal: Ut 06.12.11 19:21 |   |
akosi neviem pochopit koniec filmu a rad by som vedel aj nazory inych na ten koniec |
| |
    |
 |
marian_r
 Užívateľ
 Založený: 14.03.2011 Príspevky: 240 Bydlisko: Bratislava Vek: 54
 | Zaslal: St 07.12.11 16:28 |   |
| maugggly napísal: | | akosi neviem pochopit koniec filmu a rad by som vedel aj nazory inych na ten koniec |
Prvý veľký film náboženstva New Age. |
| |
    |
 |
nZL
 Užívateľ
 Založený: 12.10.2006 Príspevky: 2265 Bydlisko: Glasgow Vek: 20
 | Zaslal: St 07.12.11 19:26 |   |
Na internete urcite existuju vsetky mozne vysvetlenia, ja ti odporucal aby si na to prisiel sam. Nevadi ak to cele nepochopis hned, kludne to nechaj tak a pozri si ten film znovu za par mesiacov, budes mat z toho lepsi zazitok ako ked si len precitas vysvetlenie. Ja som si uz par krat tak znicil zazitok z filmu, ze som to nepochopil na prvy krat, pozrel som si vysvetlenie a potom som lutoval ze som na to radsej neprisiel sam, zda sa mi to ako cheatovanie, ze sice ta to kratkodobo uspokoji ze vies o com to bolo ale ten zazitk je ovela mensi ako keby si na to prisiel sam. S vesmirnou odyseou som na tom podobne, videl som to priblizne pred rokom a asi si to pozriem znovu v najblizsej dobe. |
_________________ “We're in a giant car heading towards a brick wall and everyones arguing over where they're going to sit.” -David Suzuki | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |