IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @152
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte ekonomický software?

Máme pre vás riešenie - SunSoft EcoSun. Pre maloobchod, veľkoobchod, výrobu. www.sunsoft.sk

Výkup a predaj tonerov

aj veľké množstvá, platba v hotovosti. v BA a v TT prídeme k Vám www.vykuptonerov.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Kosačky na trávnik

Rôzne typy - benzínové, elektrické. Autorizovaný predajca AL-KO. www.technikaprezahradu.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

2-nefunkčná mechanika za sebou

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
nejde
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.06.2009

PríspevokZaslal: Ne 19.09.10 18:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Mal som SONY (IDE) mechaniku, ktorá sa pokazila, vyreklamoval som ju a zobral som si novú TSST CDDVDW SH-S222A mechaniku, ktorá síce číta CD/DVD, no ked chcem už niečo vypáliť na RW, tak to vypáli, ale sama ani DVD player napr. to neprečítajú.... CD/DVD tiež nečíta (ale jedno DVD-RW prečítala po 5 min čakania asi :-/)ˇTeraz neviem, či ju mám dať zase reklamovať alebo čo Zlým prehodením jumpera vzadu to asi byť nemože čo..? Už neviem...

Ďakujem moc za rady.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
blue
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.01.2008

PríspevokZaslal: Ne 19.09.10 21:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Tam pravdepodobne pojde len o reklamaciu. Zlym prehodenim jumpera o urcite nebude.

walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ne 19.09.10 21:44Odpovedať s citátomNávrat hore

pokiaľ máš možnosť, skús ju vyskúšať aj v inom pc a potom budeš mať istotu
Martinicoss
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.02.2010

PríspevokZaslal: Ne 19.09.10 21:46Odpovedať s citátomNávrat hore

no ja som mával na starej mechanike tiež podobné problémy, dal som DVD do rom a všetko načítalo, tak som DVD vypálil a keď som ho dal zasa do ROM už ho nenašlo a raz za čas ho našlo, ale iba keď sa mu chcelo ale nikdy sa to nevyriešilo. Tak som od známeho dostal, až neverím len za 20 e blu-ray napalovačku. teda myslím, keď mi to dáva v nerovi možnosť vypáliť blu-ray DVD alebo čo je to za disk

GIGABYTE P55-UD4--Intel Core i5-750 Quad-Core-- KINGSTON 8GB Turbo DDR3 1333MHz-- Zdroj Gigabyte ODIN Pro 550W, GE-M550A-D1-- AMD-- nvidia 9600GT-- SSD CORSAIR Force Series 60GB 285 MB/s a 275 MB/s -- 1TB WD Caviar Black 3.5", SATA 300, 7200 rpm, 3Gb/s, 32MB, Black edition -- Monitor SAMSUNG FX2490HD 24" LED
Notebook Lenovo ThinkPad Z61m CPU:duar core 2,00GHz RAM: 1,5 GB DDR2 667MHz kingston, GPU x1400 128MB/512MB HDD 90GB 2,5" SATA, 7200rmp lenovo
Netebook Lenovo IdeaPad Y560 CPU i3 2,40GHz RAM: 4GB 1333MHz GPU: Ati 5730 1Gb HDD: 500GB 7200 rmp :
Zaslať odpoveď