IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @143
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Hladáte vhodný darček?

Značkové hodinky za najlepšie ceny! budte štýlový a in s Moješperky.com www.mojesperky.com

Schudla som 16 kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

Stále myslíte na jedlo

Správna a mierna diéta je veľmi dôležitá ak si chcete udržať zdravú váhu. www.news2channel.net

1TB WD Caviar blue alebo 1TB Saegate barracuda

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Zolco
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2008

PríspevokZaslal: So 07.01.12 8:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím!
Chcem si vybrať s týchto dvoch HDD:1TB WD Caviar blue sata3 alebo 1TB Saegate barracuda sata3.Vie mi niekto poradiť prosím?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mig07
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.11.2007

PríspevokZaslal: So 07.01.12 10:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Je to podstatne jedno, zober čo je lacnejšie... Niekto tu bude tvrdit že jedno či druhe je rychlejšie a pod veci ale to je tak o 1% hore dole. V reále to nezbadáš.

Safe mode PC CPU: Athlon XP 1800+ MB: Asus A7V 600-X RAM: 1,25GB Apacer HDD: Seagate 80GB IDEGPU: Leadtek 6600 GT 128MB Case/PSU: Noname 350W

Len dve veci sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale tou prvou si nie som istý. (A. Einstein)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď