| Autor | Správa |
sharfi
 Užívateľ
 Založený: 24.08.2008 Príspevky: 53 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
 |
nuz konecne som si nasiel cas aby som sem pridal svoj vytvor. zacal som tak ze som si zohnal staru skrinu asi 486 (dost dobra na moje pokusy) potom som ju komplet rozobral sak chapete:). mal som predstavu ze tam chcem ma:t v predu fan na styl turbiny, bocinica mala byt na pantoch nie taka normalna vysuvacia, dalej hore rucky na prenasasie a cele to ma byt hlavne dobre vetrane a vysvietene ako stromceka hlavne TICHE. po viacerych uvahach som dospel k rieseniu ze naj bude cierna farba a modre podsvietenie
asi o tyzden som sa do toho pustil znova teraz uz vyzbrojeny flexou od kamosa na vyrezanie bocnice na zaciatok jednoduchy obdlznik s co najmenej kovom tak som nechal pasik asi 2cm po celom obvode.
dalej bolo treba vyrezat diery na 120 fany :hore, dole, v predu a na bocnici (o tom potom) netusil som ako priamu bruski nemam a tou fexou by to neslo a tak som zobral normal vrtak na zelezo (priemer 12 mm) a vyvrtal tri diery pri sebe a porom som to noznicami na plech vystrhal (dost na ) ale co uz sa to vyhlo na vrch ta som to pekne sklepal na zvraku dole to iste a v predu tam skoro nebol plech tam bola taka polo diera tak som ju rozsiril. v hornej tretine skrine bol taky divny plech cez pc na ktorom bol zdroj tak vrtacka pekne ovrtala nity a bolo po plechu tym vznikol dalsi problem ze zdroj bude nizko a nevojde sa mi tam doska tak prisli na rad znova noznice a vystihol som novu dieru na zdroj uplne hore. dalsi teplejsi podvecer som sa odvazil a pustil sa so pantov trvalo mi to asi 3-4 hod kym som ich navrtal a tak hnusne tupe vrtaky ale zvladol som a funguje len dvierka boli moc vpredu (to som zistil len nedavno ked som zalozil prednu masku ) tak som to vypodlozkoval. plexi plexi plexi plexi to som sa pytal po celom LM nemame nemame nemame mame to som pocul iba raz nastastie cena 200 skk dost som sa bal ze mi preskne ale co uz nestalo sa pritom som donho navtal celkovo 18 dier a jeden otvot na fan co mi tiez zabralo pekne 2 hodky mal som na to nieco ako kruzidlo s dvoma hrotmy ale fajn zvysok zajtra idem spat este link na foto:
http://fotoalbumy.azet.sk/perets/?i9=bb3879ce0c04[/b] |
| |
   |
 |
aikon
 Užívateľ
 Založený: 10.06.2008 Príspevky: 208 Bydlisko: Bratislava
 |
akoze do hlasovanie si mohol dat ano ale este upravit bo ta CD-rom je tam fakt hrozna a okrem toho vyzera jak keby si to maloval vodovkami na polistiren mno skorej by som chytil sprej a potom lak ako hento nech sa to leskne ale ako inak fajn |
_________________ OS Windows 7 x64 | Case CoolerMaster ELITE 332 | PSU Fortron Blue Storm II 500W | MB GIGABYTE EP45-DS3P | CPU Procesor Intel® Core™2 Quad Q6600 BOX | RAM Kingston HyperX T1 kit 2x2GB - 1066Mhz | VGA GIGABYTE HD4850 512MB (256) aktiv 2xDVI DDR3 | HDD 750GB Samsung SpinPoint F1 32MB SATAII/300 3RZ | DVD LG HL-DT-ST DVD-RAM GH22LS30 | Monitor Samsung SyncMaster 2232BW 22"| Keyboard Logitech G15 - Old version | Mouse Logitech MX LASER | Phone Nokia 6300 + 128mb | |
   |
 |
sharfi
 Užívateľ
 |
ok dik je to robeme sprejom aj lakovane |
| |
   |
 |
koudy
 Užívateľ
 Založený: 09.10.2006 Príspevky: 167 Bydlisko: Martin
 |
Takze na zaciatok ten vysledny lak sa mi moc nepaci. Vyzera to take uchytane a dost nepeke. Ako si to robil? Napis postup striekania.
Ked si uz striekal bednu mohol si nastriekat aj romku. Trosicka by som sa pohral este s kablami ked mas uz tu bocnicu aby to vyzeralo nejak k svetu.
Vsimol som si ze dole mas dieru na fan ale fan nikde?
A nakoniec tie pozinkovane plechy..tie by som prestriekal taktiez nejakou peknou farbou ktora by ti ladila k tej ciernej. |
| |
      |
 |
sharfi
 Užívateľ
 | Zaslal: St 07.01.09 10:00 |   |
striekal som to ciernym autolakom (metalickym) tak asi tri vrstvy prva bola taka tensia az som sa bal ze to nebude kryt na druhy den som to prebrusil pod vodou 1000 smirglom a dal dalsiu vrstvu vsdy to tak den dva schlo vrstvy su 4 plus na posledny som asi hod po striekani dal este bezfarebny lak
aj mne sa ta romka nepaci ale pojde asi prec lebo nepali dvd tak som na to kaslal
tie plechy: 1.chcel som ty rychlo zmontovat 2. vonku mrzlo a nedlo sa striekat a nemam to kde dnu tak ked sa otepli
3. neviem aku farbu porad daco ci tam dat lem cierunu ci daco ine
a este fan dole to je taka vyhladovka keby bolo treba v tej skiny je prievan jak slak, disk ni nevystupi nad 20 stupnov (vid profil)
kable zo zdroja chcem oflexoval a urcite vies ak "nadherne" sa robi s PATA kablami |
| |
   |
 |
koudy
 Užívateľ
 | Zaslal: St 07.01.09 10:52 |   |
Jaj no tak postup si mal dobry tak neviem preco to tak vyzera..mozno ze je to len fotkou.
A aku farbu..uf no ja by som dal ciernu matnu ale to treba popremyslat ale musis si uvedomit ze ju bude cez plexi vidno cize nedaval by som nic co by bylo do oci.
Ak budes davat ten fan zo spodu tak musis mat bednu na nozickach inac by to bolo uplne na 2 veci. Kedze sa drzi teply vzduch hore tak predpokladam ze si ho chcel dat na nasavanie cize ti doporucujem dat tam nejaky protiprachovy filter pretoze tam budes mat strasne mraky prachu. Keby si ho nemal na nozickach tak by ti to tak chrcalo alebo lapalo po vzduchu proste nebol by tam staly prisun vzduchu.
Hej flexovanie PATA kablov je dost zakerne . No nic drzim palce
//inac nic v zlom ale predna maska sa mi vobec nepaci  |
| |
      |
 |
sharfi
 Užívateľ
 | Zaslal: So 10.01.09 10:42 |   |
to jo niake nozicky pripadne koliaska tam chcem dat este nieco popozeram a ta predna maska v podstate kvoli nej som to robil ale je utobena hrozne akze ked sa otepli ta to zpravim cele nanovo lebo mi preskol tmel tam ako su kritky cdrom ktore som zatmelil a este pojde do vnutra asi cierna matna alebo daka ina farba a este by som chcel vymenit fan v zdroji lebo strane huci tak kupim daky AC a este ho dam cez odpor |
| |
   |
 |
koudy
 Užívateľ
 | Zaslal: So 10.01.09 12:43 |   |
k fanu...cez odpor ho davat nemusis
a k prednej maske: aky si tam pouzil tmel? jemny alebo so sklenymi vlaknami? pri hrubsich pracach ti odporucam ten druhy a jemny len na jemne doladenie detailov a hlavne potom na ten so sklenymi vlaknami lebovo vnom ostavaju take male bublinky resp. dierky a to by si nezastriekal... |
| |
      |
 |
arindal
 Užívateľ
 Založený: 17.10.2007 Príspevky: 354
 | Zaslal: So 10.01.09 12:53 |   |
je to fajn este tu mechaniku aby to ladilo, len tak dalej  |
| |
  |
 |
sharfi
 Užívateľ
 | Zaslal: So 10.01.09 13:12 |   |
tak si vravel najpr z vlaknom potom jemny len som to malo brusil ani to nebolio vidiet iba ked farba zatuhla tak tie ryhy som uvidel , ten odpor este uvidim ako bude treba myslite ze by bolo vhodne tam dat este niaku iby farby napr cerveny fan na cpu civnutro skrine streknut na zlto (to su len prikaladyň |
| |
   |
 |
koudy
 Užívateľ
 | Zaslal: So 10.01.09 18:33 |   |
no ked si to mal zatmelene mal si to poriadne prebrusit a pouzit este striekaci tmel...funguje to ako zakladovka ale pomoze ti to este vyplnit tie miniaturne medierky...a vdaka tomu nastreku dostanes lepsiu plochu na zistenie nerovnosti ..pak to mozes zase prebrusit kym to nebudes mat podla predstav ..a potom ked to budes chciet ist striekat finalne tak to skus nastriekat na 3 vrstvy...1 umlne jemna prebrusis pod vodou 1500 a jemnejisie 2 takisto a 3 by som prebrusil JEMNE 2500 a ak chces aby to bolo ako zrkadlo tak si kupis lestidlo, handricku a mozes lesti  |
| |
      |
 |
sharfi
 Užívateľ
 | Zaslal: So 10.01.09 22:52 |   |
to jo tak to budem musiet urobit dost som veril svojim brusickim schopnostiam aj to vyzeralo ok az ta farba odkryla ryhy a troska mam problem s smirglom najviac co som nasiel bolo 1000 aj ked som moc nehladal ale pojdem
este by som chcel da nikde diody co su na hdd a pover ale neviem kan by sa hodili |
| |
   |
 |
koudy
 Užívateľ
 |
no tie brusne papiere sa hladaju tazsie ale ked uz najdes predajnu kde to predavaju tak je po ptobleme...pre mna aj objednavali par kusov v jednom obchode
a tie diody ..no ja by som ich tam asi ani nedaval kedze do tej masky sa teraz vobec nehodia..mozno ked to prerobis a vytvoris si tam nejake to miestecko pre mne to bude lepsie. |
| |
      |
 |
sharfi
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 12.01.09 18:58 |   |
to ze do tej masku sa nehodia ale rozmislal som (vykon nadovsetko) ze by som spravil podsvietene tlacitka nieco take ako je v aute alebo neviem |
| |
   |
 |
Trty
 Užívateľ
 Založený: 25.08.2007 Príspevky: 2189 Bydlisko: Bratislava (Trenčín víkendovo) Vek: 21
 |
celkom pekne,ta predna maska nic moc ale inak verry nice |
_________________ -Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM:Kingston 2x 2GB DDR2 800MHz, HDD:Seagate momentus 500GB 5400RPM, Windows 7 Ultimate, Mouse: Logitech M325 Golden Trace Lines, Audio: Genius SP-HF1200A,Externý HDD: A-DATA Superior SH02 640GB
-Mobil: Nokia N8-00 Silver/white- symbian Belle 111.030.0609 | |
  |
 |
|